Öneri SE 2020 vs Mi Note 10 lite

sefatopcu

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
>Arkadaşlar SE 2020 veya Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
-Performans ve uzun ömürlülük önemli.
-Aynı zamanda kamera da önemli çok fotoğraf çekerim.
- O fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon varsa yazabilirsiniz.
- Max 6000₺

Son düzenleme:
Arkadaşlar SE 2020 veya Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Performans ve uzun ömürlülük önemli. Aynı zamanda kamera da önemli çok fotoğraf çekerim. O fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon varsa yazabilirsiniz.
Maks Bütçe ?

Arkadaşlar SE 2020 veya Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Performans ve uzun ömürlülük önemli. Aynı zamanda kamera da önemli çok fotoğraf çekerim. O fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon varsa yazabilirsiniz.
ben olsaydım düşünmeden xiomi alırdım hem ekranı almoled hem kamera performansı nerdeyse 5k lık tellerden daha iyi(xiomi mi note 10)oyüzden xiomi öneriyorum

>Arkadaşlar SE 2020 veya Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
-Performans ve uzun ömürlülük önemli.
-Aynı zamanda kamera da önemli çok fotoğraf çekerim.
- O fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon varsa yazabilirsiniz.
- Max 6000₺
ben olsam se 2020 alırdım çünkü apple cihazlar daha uzun süre güncelleme alıyor ve daha optimize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 10t olabilir ama S20 FE olmaz çünkü fanboylar için çıkmış bir telefon

ben olsam se 2020 alırdım çünkü apple cihazlar daha uzun süre güncelleme alıyor ve daha optimize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 10t olabilir ama S20 FE olmaz çünkü fanboylar için çıkmış bir telefon
Kimin için çıktığı umrumda değil. O fiyata çok güçlü kamera işlemci 120 hz ekran ve IP68 var. Kimin umrunda geri kalanı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri