🔥İndirim Sea of Thieves 30,50 TL!

10 Saatte sıktı,çok bir oyunu yok olayın bir yerden sonra.
hocam belki size göre olmayabilir. amaç arkadaşlarınla oynamak yada muhabbet edebilcegin birisiyle oynamak yoksa sıkar zaten

almıştım önceden güzel oyun twitch te falan izlerim çünkü oynayamıyorum arkadaşlarım beğenmedi iade etti tek başıma oynayamam kütüphanede duruyor

hocam belki size göre olmayabilir. amaç arkadaşlarınla oynamak yada muhabbet edebilcegin birisiyle oynamak yoksa sıkar zaten
Arkadaşlarımla girdim zaten hepimizi 10 saat falan sardı ondan sonra baydı,pek bir olayı yok zaten git gemi yağmala ada lootla 2-3 event var o kadar.

Arkadaşlarımla girdim zaten hepimizi 10 saat falan sardı ondan sonra baydı,pek bir olayı yok zaten git gemi yağmala ada lootla 2-3 event var o kadar.
demekki size göre degilmiş hocam yapıcak bir şey yok malesef

Oynacak arkadaşınız varsa alın yoksa almanıza gerek yok sarmaz.

nabıyon ki knk oyunda kısaca anlatsana
hocam yani kendi geminle haritadaki adalarda gezinerek event filan yapıyorsun hikaye modları filan var onları deneyebiliyorsun, tek başına oynanmaz tabi bir arkadaş filan lazım.

hocam yani kendi geminle haritadaki adalarda gezinerek event filan yapıyorsun hikaye modları filan var onları deneyebiliyorsun, tek başına oynanmaz tabi bir arkadaş filan lazım.
en az kaç kişi lazım sarması için

Bir süre sonra çok fazla tekrara düşüyor. Pvpsi de kanser edebilir.

biz @Gri Caner ile oynuyoruz 2 kişi daha gelmek isterse gelsin daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,805
Üyeler
184,982
Son üye
erdal1221
Geri