biz arkadaşlarla 12 kişi oynuyoruz büyük gemiden alıp sonra bir yerde buluş herkes aynı gemiye biniyor veya gemilerle yan yana takılıyoruz herkesi ezip geçiyozMerhaba dostlar steam indirimlerinde 5 kişi sea of thieves aldık ama max 4 kişi oynayabiliyoruz 5 kişi oynamanın herhangi bir yolu var mıdır internetten araştırdım biraz ama bulamadım.
onu denedik ama farklı serverlere atıyorbiz arkadaşlarla 12 kişi oynuyoruz büyük gemiden alıp sonra bir yerde buluş herkes aynı gemiye biniyor veya gemilerle yan yana takılıyoruz herkesi ezip geçiyoz![]()
1 Serverde 20 kişi oluyor zaten.biz arkadaşlarla 12 kişi oynuyoruz büyük gemiden alıp sonra bir yerde buluş herkes aynı gemiye biniyor veya gemilerle yan yana takılıyoruz herkesi ezip geçiyoz![]()
dün 10 kere falan çıkıp girerek aynı servere düşmeyi denedik ama olmuyor çok düşük ihtimal galiba1 Serverde 20 kişi oluyor zaten.
Aynı servera nasıl giriyorsunuz merak ettim ?
hocam aynı apartmandayız ondan herhalde her 3 oyundan 2 sine denk getirebiliyoruz ping aynı olduğu için olabilir sonuçta aynı interneti internetde fiber hepimizde her şey aynı giriyoruz işte.1 Serverde 20 kişi oluyor zaten.
Aynı servera nasıl giriyorsunuz merak ettim ?
apartman dediğim residans 250 kişi falan oturuyor.aynı apartmanda o kadar oyuncuyu nerden buldun![]()