İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Bazı değerlerde düşüş var. En iyisi servise göndermek. Hız testini yaparken arkada açık uygulama var mıydı?
Bazı değerlerde düşüş var. En iyisi servise göndermek. Hız testini yaparken arkada açık uygulama var mıydı?
bence seagate e başvur itopya uğraştırırkonu sana da yardımcı olmuş sevindim.
İtopya'dan almıştım garanti olarak itopya'ya mı göndermeliyim yoksa seagate desteğe mi başvurayım?
herhangi bir ayarı değiştirmeden hdd seçip başlattım birazdan sonuçları atarım.Sorunu birkaç kaynak okudum ve nerdeyse teyit ettim fakat yine de CrystalDiskMark üzerinde değerler düşük. Seagate HDD'ler SMR ve CMR olarak ayrılır ve SMR HDD'lerin depolaması ve Önbelleği ne kadar çok olsa bile okuma ve yazma değerleri düşük.
ATTO Disk Benchmark üzerinden test yapıp atınız lütfen.
ATTO Disk Benchmark 4.01.0f1 Download
ATTO Disk Benchmark is a very popular harddisk and SSD benchmarking tool. Offers nice features to benchmark RAID setups.www.techpowerup.com
Barracuda mı ironwolf mu barracuda gereksiz ucuz ve sorunlu olduğu düşünceai yaratıyor bende ıronwolf aldım o yüzden değerlerine bakamadım daha
BarracudaBarracuda mı ironwolf mu barracuda gereksiz ucuz ve sorunlu olduğu düşünceai yaratıyor bende ıronwolf aldım o yüzden değerlerine bakamadım daha
Sorunu birkaç kaynak okudum ve nerdeyse teyit ettim fakat yine de CrystalDiskMark üzerinde değerler düşük. Seagate HDD'ler SMR ve CMR olarak ayrılır ve SMR HDD'lerin depolaması ve Önbelleği ne kadar çok olsa bile okuma ve yazma değerleri düşük.
ATTO Disk Benchmark üzerinden test yapıp atınız lütfen.
ATTO Disk Benchmark 4.01.0f1 Download
ATTO Disk Benchmark is a very popular harddisk and SSD benchmarking tool. Offers nice features to benchmark RAID setups.www.techpowerup.com
Sizin için bende de aynı model var testlerini yapıp dönüş yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Testleri yaptım ve leş derecedeydi. 5400 RPM HDD seviyesinde dönüyordu.
Aynı sorunu yaşayan bir yabancıyı okudum adam BIOS, SATA kablolarını değiştirmiş her şeyi yapmış ama çözüm bulamamış.
Birkaç kişi NTFS formatında bir sorun olduğunu dile getirmiş fakat kesin bir sonuca ulaşılamamış.
Ssd 380 gb boş oyunları atamam oraya. Ayrıca oyunlarda donma söz konusu. Hdd'den olduğunu düşünüyorum.
Bendeki değerler bu şekilde. Daha öncesinde servisle ve aldığım yer ile de görüştüm önbellek kaynaklı olduğunu söylediler. Denemek için içindeki oyunları boşalttım sadece depolama olarak dosyalar kaldı ve hızı ilk aldığım seviyeye döndü. Ben de sorun olmadığına kara verdim ve kullanmaya devam ettim. Sizin değerler bir tık daha düşük (Konuyu açan kişi için). Siz de bir deneyin.
Hocam donan bir oyunu SSD'ye aktarın. Orada test edin. Sonra tekrar hdd'ye yükleyin öyle test edin. Sorun olup olmadığı muhtemelen belli olur.Ssd 380 gb boş oyunları atamam oraya. Ayrıca oyunlarda donma söz konusu. Hdd'den olduğunu düşünüyorum.