ne zaman aldınız ? faturası var mı ? garantisi devam ediyor mu ? hangi site/mağazadan aldınız ?seagete hdd'yi nasıl garantiye yollayabilirim
Yok artık hali hazırda iki tane iyi depolama birimleri üreten firma var seagate ve wd..Seagate Barracuda aldıysanız geçmiş olsun hocam. Çok dandik hard diskler. Uyarı yemicek olsam çöp diyecem.
Seagate iyi bir üretici ona lafım yok. Fakat Barracuda serisi problemli çabuk bozuluyor arıza veriyor.Yok artık hali hazırda iki tane iyi depolama birimleri üreten firma var seagate ve wd..
seagate'i bilmemde şuan aktif olarak 10-11 yıllık wd blue series hdd kullanıyorum 7200rpm 6 yıl kulllanılmadı hiç ama banamısın demiyor takır takır açıyor herşeyi. WD iyidir.Yok artık hali hazırda iki tane iyi depolama birimleri üreten firma var seagate ve wd..
Seagate iyi bir üretici ona lafım yok. Fakat Barracuda serisi problemli çabuk bozuluyor arıza veriyor.
Benimde 7 - 8 senelik bir seagate barracuda serisi bir hdd vardı aktif kullanıyordum halada çalışıyor şimdi sistem yeniledik ssd'ye geçince bir kenarda duruyor..seagate'i bilmemde şuan aktif olarak 10-11 yıllık wd blue series hdd kullanıyorum 7200rpm 6 yıl kulllanılmadı hiç ama banamısın demiyor takır takır açıyor herşeyi. WD iyidir.
Benimde 7 - 8 senelik bir seagate barracuda serisi bir hdd vardı aktif kullanıyordum halada çalışıyor şimdi sistem yeniledik ssd'ye geçince bir kenarda duruyor..
Nasıl göndercem abilerBenimde 7 - 8 senelik bir seagate barracuda serisi bir hdd vardı aktif kullanıyordum halada çalışıyor şimdi sistem yeniledik ssd'ye geçince bir kenarda duruyor..
Faturası ile birlikte hepsiburadayla iletişime geç adımları onlar söyler sana. Çağrı merkezinide arayabilirsin.3 ay önce aldım hepsiburada tarafından faturası ve garantisi var
barracuda iyi değil beni deli ediyordu bazenSeagate iyi bir üretici ona lafım yok. Fakat Barracuda serisi problemli çabuk bozuluyor arıza veriyor.
knkm kutu fatura var ise seagate servis yaz orada kurallar var bi bak ona göre gönderirsinseagete hdd'yi nasıl garantiye yollayabilirim