Selam, 1 sene iş stresi sanıp üstüne düşmemiştim saçım da bu yüzden dökülmeye başlamıştı, bunu kullandım ve 2-3 yıkamada tamamen bitti. Ketoral ve konozol müydü neydi bunyür şeylerle vakit kaybetmemek lazımBende yağlı egzema var, bu ürünün isminde kuru saçlar için diyor. Uygun olur mu acaba?
Doğru yorum. Hayatımızda yaptığımız yanlış beslenmelerin bedelini sağlığımızla ödüyoruz. Bunu düzeltmenin tek yolu ise beslenmemizi tekrar düzeltmek, sağlıklı beslenmek. Umarım şifa bulursunuz.Bende egzama yada seberoik dermatit neyse yaklaşık 7 senedir var,benim saçım çok kuru garip bir şekilde hiç yağlanmıyor ,pullanma, kulak arkalarında,kaş aralarında deri döküntüsü ve birde karın taraflarında ağrılarım vardı Dr. ibs(düzensiz bağısak sendromu) olabilir demişti ben kalıcı tedavinin içeriden olabileceğini düşünerek diyet fayda ediyor diye son 1.5 senedir paket gıdayı tamamen kestim, rafine şekeride kestim, ekmeği azalttım ağrılarım gitti, gereksiz kilolarımdan kurtuldum, yüzümde kızarıklar azaldı,kulağımın arkasında deri dökülmeleri geçti ama saçımda hâlen kabuklanma var,yağlanmıyor bazen yüzümdeki kızarıklık artıyor şuan abur cubur istersem sadece züber, fellas yada tarım kredinin ilave şekersiz glutensiz paket gıdalarını yiyorum, ben bu hastalığın çok fazla abur cubur ve sağlıksız beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyorum,birde bir doktordan egzamanın vücudun alerjik bir reaksiyonu olduğunu duymuştum,bu konuda amalgam dolgulardan şüpheleniyorum, ama söktürmesi durmasından daha zararlı olduğu için smart yöntemiyle söktürene kadar şuan için erteliyorum,Bu hastalığın candida adlı bakterinin gereğinden fazla çoğalmasınada yoranlar var bazı kurtulduğunu iddia edenlerde 7-8 ay şeker(meyve şekeri dahi olsa), gluten içeren gıdaları yemeyerek bu bakteriyi öldürüp kurtulduğunu söylüyor,ama bence öldürmek yerine baskılamak daha mantıklı geliyor, yararlı bakterilerin artmasına vesile olacak ev yapımı yoğurt, kefir, lahana turşusu gibi probiyotikler ve doğal prebiyotikler yenilirse yinede düzeleceğini düşünüyorum,buraya kadar okuduysan gerçekten bu dertten muzdaripsindir Allah hepimize şifa versin inşallah tabi sebeplere yapışmalıyız ki şifa bulalım
Tamamdır çok teşekkür ederim hafta da 2 olabilir mi? Bir de bunun yanında hangi şampuanı kullanmak dpğru olurÖnerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri herkese önerdiklerimi uygulayın. Hiç bir söylediğimde kimyasal insan vücuduna zarar veren bir şey yok. Aksine hepsi insan sağlığına faydalı şeyker. Bıkmadan, usanmadan yapın, değişimi göreceksiniz.
Sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce. Aynı zamanda kefiri de ihmal etmeyin. Bağırsaklarınıza yardımcı olur. Paketli gıdalardan ( çikolata dahi olsa), şekerden uzak durun. Umarım şifa bulursunuz.
Evet kafamıza uygulayıp 2-3 dakika öyle masaj yapar gibi uyguluyoruz. Durularken çok bol su ile iyice duruluyoruz. Bu kesinlikle önemli. Bir de normal şampuan gibi her gün kullanmayalım lütfen. Haftada bir kafidir.
Haftada 2 olabilir ama daha seyrek olsa güzel olabilir mesela 2 haftada 3 kere. Orijinal şampuan kullanın . Head and shoulders, clear olabilir. Şampuanların içeriklerini okuyun. Kimyasal bileşik olan şampuanlardan uzak durmaya çalışın.Tamamdır çok teşekkür ederim hafta da 2 olabilir mi? Bir de bunun yanında hangi şampuanı kullanmak dpğru olur
Tmmdır çok teşekkür ederimHaftada 2 olabilir ama daha seyrek olsa güzel olabilir mesela 2 haftada 3 kere. Orijinal şampuan kullanın . Head and shoulders, clear olabilir. Şampuanların içeriklerini okuyun. Kimyasal bileşik olan şampuanlardan uzak durmaya çalışın.