Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

MahlukAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İbrahim Taha LAL
alnında ve kaşlarında vs. olanlara ayrıca aloe verayı kesip içindeki jeli sürmenizi tavsiye ederim bir kaç gün yaptım ve baya baya kesti bendekini tavsiyemdir doğal yoldan krem

coolsnow

80+
Bu ürün ilk çıktığında muhteşemdi, içeriğini sonradan değiştirdiler ve eskisi gibi değil. İlk kullandığım paket (ilk çıktığı vakitler) muhteşemdi, güvenip 500ml büyük boy aldım ve farklı içerik geldi.
Ayrıca saç döküyor bilginize.
Head and sholders clinical strength bu üründen daha iyi, içerikleri benzer. Selenyumlu diğer şampuanlar maalesef vichy'den daha iyi şuan.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Enes Demirok
Dercosu 2 yıl kullanmak durumunda kaldım. Saç döküyor baya bilginiz olsun. Hele ince saçlıysanız seyrelir. Bir noktadan sonra etkisini kaybediyor. Şu an head and shoulders’ın clinical serisindeyim. Kaynar suyla yıkanmadığım sürece sorun yok.

alixd

80+
Bende yağlı egzema var, bu ürünün isminde kuru saçlar için diyor. Uygun olur mu acaba?
Selam, 1 sene iş stresi sanıp üstüne düşmemiştim saçım da bu yüzden dökülmeye başlamıştı, bunu kullandım ve 2-3 yıkamada tamamen bitti. Ketoral ve konozol müydü neydi bunyür şeylerle vakit kaybetmemek lazım
Vichy Dercos Şampuan Normal/Yağlı ve Kepekli 390 ml K6022

Parraking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet sert
Bende egzama yada seberoik dermatit neyse yaklaşık 7 senedir var,benim saçım çok kuru garip bir şekilde hiç yağlanmıyor ,pullanma, kulak arkalarında,kaş aralarında deri döküntüsü ve birde karın taraflarında ağrılarım vardı Dr. ibs(düzensiz bağısak sendromu) olabilir demişti ben kalıcı tedavinin içeriden olabileceğini düşünerek diyet fayda ediyor diye son 1.5 senedir paket gıdayı tamamen kestim, rafine şekeride kestim, ekmeği azalttım ağrılarım gitti, gereksiz kilolarımdan kurtuldum, yüzümde kızarıklar azaldı,kulağımın arkasında deri dökülmeleri geçti ama saçımda hâlen kabuklanma var,yağlanmıyor bazen yüzümdeki kızarıklık artıyor şuan abur cubur istersem sadece züber, fellas yada tarım kredinin ilave şekersiz glutensiz paket gıdalarını yiyorum, ben bu hastalığın çok fazla abur cubur ve sağlıksız beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyorum,birde bir doktordan egzamanın vücudun alerjik bir reaksiyonu olduğunu duymuştum,bu konuda amalgam dolgulardan şüpheleniyorum, ama söktürmesi durmasından daha zararlı olduğu için smart yöntemiyle söktürene kadar şuan için erteliyorum,Bu hastalığın candida adlı bakterinin gereğinden fazla çoğalmasınada yoranlar var bazı kurtulduğunu iddia edenlerde 7-8 ay şeker(meyve şekeri dahi olsa), gluten içeren gıdaları yemeyerek bu bakteriyi öldürüp kurtulduğunu söylüyor,ama bence öldürmek yerine baskılamak daha mantıklı geliyor, yararlı bakterilerin artmasına vesile olacak ev yapımı yoğurt, kefir, lahana turşusu gibi probiyotikler ve doğal prebiyotikler yenilirse yinede düzeleceğini düşünüyorum,buraya kadar okuduysan gerçekten bu dertten muzdaripsindir Allah hepimize şifa versin inşallah tabi sebeplere yapışmalıyız ki şifa bulalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
M. Akif Ibis
Yıllarca çekmiş birisi olarak başlıca etkenler stres, hijyen, yüksek kafein tüketmek, fazla baharatlı beslenmek, soğuk havalar, şampuan ve su değişimi diyebilirim. Kullanacağınız tıbbi şampuanları da önce yüksek sıklıkta kullanıma başlayın fakat zamanla kullanım sıklığını azaltın fakat asla bırakmayın. En önemlisi de saçınızda kaşınızda vs dermatit olduğunu aklınızdan çıkarın, üzerine düşünüp durmayın. Herkese geçmiş olsun.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ali
Bende egzama yada seberoik dermatit neyse yaklaşık 7 senedir var,benim saçım çok kuru garip bir şekilde hiç yağlanmıyor ,pullanma, kulak arkalarında,kaş aralarında deri döküntüsü ve birde karın taraflarında ağrılarım vardı Dr. ibs(düzensiz bağısak sendromu) olabilir demişti ben kalıcı tedavinin içeriden olabileceğini düşünerek diyet fayda ediyor diye son 1.5 senedir paket gıdayı tamamen kestim, rafine şekeride kestim, ekmeği azalttım ağrılarım gitti, gereksiz kilolarımdan kurtuldum, yüzümde kızarıklar azaldı,kulağımın arkasında deri dökülmeleri geçti ama saçımda hâlen kabuklanma var,yağlanmıyor bazen yüzümdeki kızarıklık artıyor şuan abur cubur istersem sadece züber, fellas yada tarım kredinin ilave şekersiz glutensiz paket gıdalarını yiyorum, ben bu hastalığın çok fazla abur cubur ve sağlıksız beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyorum,birde bir doktordan egzamanın vücudun alerjik bir reaksiyonu olduğunu duymuştum,bu konuda amalgam dolgulardan şüpheleniyorum, ama söktürmesi durmasından daha zararlı olduğu için smart yöntemiyle söktürene kadar şuan için erteliyorum,Bu hastalığın candida adlı bakterinin gereğinden fazla çoğalmasınada yoranlar var bazı kurtulduğunu iddia edenlerde 7-8 ay şeker(meyve şekeri dahi olsa), gluten içeren gıdaları yemeyerek bu bakteriyi öldürüp kurtulduğunu söylüyor,ama bence öldürmek yerine baskılamak daha mantıklı geliyor, yararlı bakterilerin artmasına vesile olacak ev yapımı yoğurt, kefir, lahana turşusu gibi probiyotikler ve doğal prebiyotikler yenilirse yinede düzeleceğini düşünüyorum,buraya kadar okuduysan gerçekten bu dertten muzdaripsindir Allah hepimize şifa versin inşallah tabi sebeplere yapışmalıyız ki şifa bulalım
Doğru yorum. Hayatımızda yaptığımız yanlış beslenmelerin bedelini sağlığımızla ödüyoruz. Bunu düzeltmenin tek yolu ise beslenmemizi tekrar düzeltmek, sağlıklı beslenmek. Umarım şifa bulursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimin bittiğini düşünen arkadaşlar için bu yorumu yapıyorum. Bitmedi. Fakat hepsiburada alışveriş sitesinde aynı fiyattan devam ediyor.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz.

Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri herkese önerdiklerimi uygulayın. Hiç bir söylediğimde kimyasal insan vücuduna zarar veren bir şey yok. Aksine hepsi insan sağlığına faydalı şeyker. Bıkmadan, usanmadan yapın, değişimi göreceksiniz.

Sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce. Aynı zamanda kefiri de ihmal etmeyin. Bağırsaklarınıza yardımcı olur. Paketli gıdalardan ( çikolata dahi olsa), şekerden uzak durun. Umarım şifa bulursunuz.

Evet kafamıza uygulayıp 2-3 dakika öyle masaj yapar gibi uyguluyoruz. Durularken çok bol su ile iyice duruluyoruz. Bu kesinlikle önemli. Bir de normal şampuan gibi her gün kullanmayalım lütfen. Haftada bir kafidir.
Tamamdır çok teşekkür ederim hafta da 2 olabilir mi? Bir de bunun yanında hangi şampuanı kullanmak dpğru olur

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ali
Tamamdır çok teşekkür ederim hafta da 2 olabilir mi? Bir de bunun yanında hangi şampuanı kullanmak dpğru olur
Haftada 2 olabilir ama daha seyrek olsa güzel olabilir mesela 2 haftada 3 kere. Orijinal şampuan kullanın . Head and shoulders, clear olabilir. Şampuanların içeriklerini okuyun. Kimyasal bileşik olan şampuanlardan uzak durmaya çalışın.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
Haftada 2 olabilir ama daha seyrek olsa güzel olabilir mesela 2 haftada 3 kere. Orijinal şampuan kullanın . Head and shoulders, clear olabilir. Şampuanların içeriklerini okuyun. Kimyasal bileşik olan şampuanlardan uzak durmaya çalışın.
Tmmdır çok teşekkür ederim

Top Bottom