Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Aşağıya inin biraz sonra çıkıyor
101 kitap var Sherlock Holmes dışında hepsini ilk defa duydum .dkampanyayı gördüm güzel kitaplar var arada yani alınabilir
Olmuyo hocam sorun hepsiburada da sorun var
Bende ödenecek tutar 100 Tl olarak görünyor. Ziraatin paparaya para göndermesini bekliyorum.Sonrasında alacağım ama ödeme kısmında da 100tl olarak görünüyorkampanyada geçerli 10 kitabı sepetime ekledim ama ekledikten sonra bana 100 TL nin üstünde 234.46tl fiyat verdi nerede hata yapmış oalbilirim kupon vs varmı bu kampanya için
Sağolun hocamBu kitabın dahil olduğu kampanyalara girip 10 kitap 100tl kampanyasını seçtiğinizde karşınıza çıkacaktır
Sizin listenizden girdim hocam teşekkür ederim. Aynı anda atmisiz sanırım mesajı.Deneyip haber verirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Teşekkürler ben de kaptım bir kaç tane kitapBu kitabın dahil olduğu kampanyalara girip 10 kitap 100tl kampanyasını seçtiğinizde karşınıza çıkacaktır
Benzer şekilde, 180 tl gibi bir fiyat çıktı, başka kampanyalar gösteriyor bazı kitaplarda. Sanırım onlar geçerli oluyor.kampanyada geçerli 10 kitabı sepetime ekledim ama ekledikten sonra bana 100 TL nin üstünde 234.46tl fiyat verdi nerede hata yapmış oalbilirim kupon vs varmı bu kampanya için