sa9a
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
6750 xt mi 6700 xt mi. hayırlı olsun bu arada. benimki de bugün geliyor hayırlısıylaAldım kanka valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk defa şanslıyız ndnsns
6750 xt mi 6700 xt mi. hayırlı olsun bu arada. benimki de bugün geliyor hayırlısıylaAldım kanka valla
İlk defa şanslıyız ndnsns
Normalde bu sabah 6750 merc alacaktım incehesaptan. Dün konu açılınca qp den 6700 xt asusu aldım knka. Eyvallah sen de güle güle kullan6750 xt mi 6700 xt mi. hayırlı olsun bu arada. benimki de bugün geliyor hayırlısıyla
Heyecanlandım kargoya verildiKampanya Tarih Aralığı
Alıntıyı görüntüle
Kampanyaya Dahil Ekran Kartları
Alıntıyı görüntüle
Monitörler
Alıntıyı görüntüle
Ağ Ürünleri
Alıntıyı görüntüle
Oyuncu Ekipmanları
Alıntıyı görüntüle
Soğutucu/Güç Kaynakları
Alıntıyı görüntüle
Kasalar
Alıntıyı görüntüle
Katılımcı Firmalar
- Eksen Bilgisayar
- GameGaraj
- Gaming.gen.tr
- Hepsiburada
- incehesap
- inventus
- itopya
- MediaMarkt
- QP Bilişim
- Sinerji
- Tebilon
- Turkcell
- Vatan Bilgisayar
- Vizyon
Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?
- Katılımcı bir firmadan 18 Haziran 2022 ile 12 Ağustos 2022 arasında kampanyaya dahil olan bir ASUS ürünü satın alın
- 2 Temmuz 2022 ile 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuru formuna gerekli bilgileri girin ve faturanızı yükleyin
- Kısa bir doğrulamadan sonra ASUS, geri ödeme tutarını doğrudan banka hesabınıza aktaracaktır
Link,
Örnek olarak,
Qp Bilişimden bu kartı alırsak bize Asus 1755 TL geri ödeme sağlıyor. Yani kart bize 7245 TL ye gelmiş oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Benim de verilmiş hadi hayırlı olsun, sistemi nasıl toplayacaksin hocam ve bütçen ne kadar sistem için benim 8-9 k bütçem var ama çok daraltıyor sistem toplamakHeyecanlandım kargoya verildi![]()
Ben topladım 5 5600 32 GB ram mag mortar kasa falan vardıBenim de verilmiş hadi hayırlı olsun, sistemi nasıl toplayacaksin hocam ve bütçen ne kadar sistem için benim 8-9 k bütçem var ama çok daraltıyor sistem toplamak
Arkadaşlar çok arada kaldım donanım arşivi 25 Haziran'da fp sistem çıkaracakmis acaba bu kartı iade etsem mi çünkü sistem toplamak 10kyi buluyor
Ben daha önce qp den ürün aldım kutuya bak açılmamış jelatininde ürün yolladilarsa sorun yok bence sonraki iş şans elektronik ısı şans maalesef ama Asus kartların 144 saat test edildiğini iddia ediyor bakalım ne olacakArkadaşlar konuyu hortlatmaya geldim. QP bilişim Trendyol falan puanı pek iyi değil alan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi ? Ne olur ne olmaz birbirimize destek olalım
Her ekran kartı kutusunun, dış kutuda bantı bulunmuyor. Gigabyte Eagle rx 6600 de mesela yoktu. Bu 6700Xt de var mı, onu bilemiyorum.Kutu bandı açık gelirse iade ederim net