Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,331
Hocam birisi 1800 e gelecek birisi 2800 lira yani önermişken bence aynı fiyat bandında öneri yapın.bunun yerıne dareu a950 pro 4 k alın
Hocam birisi 1800 e gelecek birisi 2800 lira yani önermişken bence aynı fiyat bandında öneri yapın.bunun yerıne dareu a950 pro 4 k alın
fıyat 4 k olmus sızce hangısıHocam birisi 1800 e gelecek birisi 2800 lira yani önermişken bence aynı fiyat bandında öneri yapın.
https://shop.connectgame.com.tr/pro...use-kirmizi?_pos=1&_psq=dareu+a9&_ss=e&_v=1.0 alın aynı fıyat bandındaFiyatı sanırım ayni
Asus geri ödemesiyle , 1800 e falan denk geliyor.fıyat 4 k olmus sızce hangısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/pro...use-kirmizi?_pos=1&_psq=dareu+a9&_ss=e&_v=1.0 alın aynı fıyat bandında
hocam 4500 tl olmus mouse anlamıyormusunuzAsus geri ödemesiyle , 1800 e falan denk geliyor.
Can parem , bebeğim tek burası mı satıyor.hocam 4500 tl olmus mouse anlamıyormusunuz
tamam lınke bakıyom bende ***** gıbıCan parem , bebeğim tek burası mı satıyor.
Geri ödeme yapan satıcılar var bak aralarında.![]()
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
agırlık problemı olmayan varsa alsın 80 grammıs mouseCan parem , bebeğim tek burası mı satıyor.
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu fotoğraftaki sayfaya nasıl ulaşabilirim. Benim de geri ödeme talebim vardı sonuçlandı mı merak ediyorum.Valla ben aldıydım gönderildi diyo ama gelmedi, bilemedim. Asusla iletişim kurun kısmından açtım bir kaç kere ama nasıl takip edicem bilemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
sabah sabah kahkaha attım mesaja ahahahCan parem , bebeğim tek burası mı satıyor.
Gaming Gecesi ürünü idi. İndirim bitti. Renk farketmez ise GamingGende de mevcut ürün.Fiyatını yükseltmişler.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu fotoğraftaki sayfaya nasıl ulaşabilirim. Benim de geri ödeme talebim vardı sonuçlandı mı merak ediyorum.
Hocam geri ödeme için başvuru yapabildiniz mi? 27 ağustostan itibaren mi yapacağız.sabah sabah kahkaha attım mesaja ahahah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuz mouse lazımdı gamegarajdan beyazı 2100'e gelmiş oldu, teşekkürler
27 hocamHocam geri ödeme için başvuru yapabildiniz mi? 27 ağustostan itibaren mi yapacağız.