smmmhunter
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Var.Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint mokro varmı
Var.Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint mokro varmı
Nasil yapiyoruz reis bulamadım
Armoury Crate'ten yapabilirsin.Nasil yapiyoruz reis bulamadım
Elimde lamzu thorn var 3700tl lık en kaliteli mouslardan birisi. Razerda kullandım öyle yorum yapıyorum sadece senin kullanıp yorum yaptığın felan yok sakin ol şampiyon . delux m800in ergonomisi iyi basınca içe çökme yok bataryası 600mah ve gerçekten 600mahı veriyor uzun gidiyor skatezi ehh iyi ve mousun parça ekipman kalieteside 1600tl ye göre acayip iyi mcu sundan tut switchine iyi olduğu için mousu öneriyorum tam bi fp mouse bizde mousu kullanıp yorum yapıyoruz yani .Darmoshark m3 4k ve Delux m800 ultrada kullandım. Konuda tüm mouseları kullanıp yorum yapıyorum. Monitörlerim 270, 180 ve 165hz. Hiç bi şekilde fikri olmayıp sadece kendi aldığı ürünü övme peşinde olan bi liseli olmadığım içim doğruları söylüyorum. Zamanında açılan çinli mouse konularına ve forumdaki gold plat rütbesinde bu ürünü kullanmış kişilerin ve kendi tecrübelerime dayanarak bu yorumu yapıyorum. Mouse bilgisi ağırlıktan ibaret olan birini anca engellerim. Ergonomi, basınca içe çökme, uygulama desteği, skatez, batarya, hızlı şarj. Bu farkları öğren büyüyünce forum kullan abicim.
En iyisini yapmışsınız, kendine yediremeyip ürünü savunan arkadaşıda engellersen tam olarak aynı olucaz
programda bulamadımArmoury Crate'ten yapabilirsin.
eğer başvurduysan 90 gün süreleri var, yani ağustos 8 e kadar. geçen hafta bana böyle dedilerCheck your claim kısmında approved gözüküyor ama para yatmamış normal mi acaba?
Alamıyor muyuz bende tam kablosuz mouse arayışına girmiştimİndirim bitti. Alan herkese hayırlı olsun.
Tamamdır teşekkürlereğer başvurduysan 90 gün süreleri var, yani ağustos 8 e kadar. geçen hafta bana böyle dediler