Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1916TL

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Darmoshark m3 4k ve Delux m800 ultrada kullandım. Konuda tüm mouseları kullanıp yorum yapıyorum. Monitörlerim 270, 180 ve 165hz. Hiç bi şekilde fikri olmayıp sadece kendi aldığı ürünü övme peşinde olan bi liseli olmadığım içim doğruları söylüyorum. Zamanında açılan çinli mouse konularına ve forumdaki gold plat rütbesinde bu ürünü kullanmış kişilerin ve kendi tecrübelerime dayanarak bu yorumu yapıyorum. Mouse bilgisi ağırlıktan ibaret olan birini anca engellerim. Ergonomi, basınca içe çökme, uygulama desteği, skatez, batarya, hızlı şarj. Bu farkları öğren büyüyünce forum kullan abicim.

En iyisini yapmışsınız, kendine yediremeyip ürünü savunan arkadaşıda engellersen tam olarak aynı olucaz :)
Elimde lamzu thorn var 3700tl lık en kaliteli mouslardan birisi. Razerda kullandım öyle yorum yapıyorum sadece senin kullanıp yorum yaptığın felan yok sakin ol şampiyon 🤣🤣. delux m800in ergonomisi iyi basınca içe çökme yok bataryası 600mah ve gerçekten 600mahı veriyor uzun gidiyor skatezi ehh iyi ve mousun parça ekipman kalieteside 1600tl ye göre acayip iyi mcu sundan tut switchine iyi olduğu için mousu öneriyorum tam bi fp mouse bizde mousu kullanıp yorum yapıyoruz yani .
büğünce formu kullan büğünce öğrenirsin felan hayırdır sana noluyor birader? İlk önce adam olup forumu kullan sen, karşındakini küçümseme fobisi olan insanlara katlanamam. 19 yaşındayım bi söylemek istediğin varsa şimdi söyle.

Bu arada bu delux m800 ultra amerikada su gibi sattı hala satıyor vurgun yaptı bu mouse tabi bilen yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dipnot: lamzunun kalitesine başka bi seviyedir olması gerektiği şekilde ama delux m800 ultrayada öyle bi fark taktığı yok o yüzden delux m800 tavsiye ediyorum gayet başarılı mouse gidipde 80 grama şu asus mousu almam asıl parça kalitesi bile öyle iyi değil.

Ekler

• Screenshot_20240625_180157_Gallery.jpg
    Screenshot_20240625_180157_Gallery.jpg
    857.7 KB · Hit: 49
Son düzenleme:

barsbilek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Bilek
Check your claim kısmında approved gözüküyor ama para yatmamış normal mi acaba?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Volkan
Top Bottom