Günümüz farelerine kıyasla ağır, ama kimisi bu ağırlıklarda alışkın olduğundan başka fareye geçmekte güçlük yaşıyor.79gram ağır değilmi
650 IPS, 50G, Push-fit(tak çıkar) switchler, Aimpoint, Reflex, Paracord ve ASUS ROG olması artılarıbu fiyatı hakedecek farkı nedir?
V3 Pro tartışmasız.Razer
Deathadder V3 Pro mu bu muu
F1 pro stok yenilenmesini mi bekleyeyim yoksa alayım mı sizceASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
F1 pro stok yenilenmesini mi bekleyeyim yoksa alayım mı sizce
F1 Pro yalnızca daha hafif. Gladius 3 performans olarak çok benzer, yapı kalitesi daha iyi fakat daha ağırbu tarz mouselara bu paraları vermek yerine f1 pro gibi ürünler çok daha mantıklı
Aga be kaçırdıkASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
hocam uzun zamandır f1 pro kullanıyorum hardcore kullanmama rağmen yapı kalitesinde en ufak bir sorun görmedim zaten mouse olarak kullanıyoruz inşaatta kullanmıyoruz onun dışında sensör olarak en son çıkmış en iyi sensör olan 3395 sensör bulunuyor (razer'ın kendi sensörünü saymazsak) ağırlığı ve switchleri de çok iyi sizin dediğiniz mouse u alsak ne flick atabileceğiz ne de serice oyun oynayabileceğiz kaliteden bahsediyorsunuz da kalitelik bir şey yok zatenF1 Pro yalnızca daha hafif. Gladius 3 performans olarak çok benzer, yapı kalitesi daha iyi fakat daha ağır
Kral ben de f1 pro kullanıyorum ama aralarında fark var malzeme kalitesi ile üretim kalitesinde. Gayet memnunum sizin gibi ama dediğim gibi fark yok değilhocam uzun zamandır f1 pro kullanıyorum hardcore kullanmama rağmen yapı kalitesinde en ufak bir sorun görmedim zaten mouse olarak kullanıyoruz inşaatta kullanmıyoruz onun dışında sensör olarak en son çıkmış en iyi sensör olan 3395 sensör bulunuyor (razer'ın kendi sensörünü saymazsak) ağırlığı ve switchleri de çok iyi sizin dediğiniz mouse u alsak ne flick atabileceğiz ne de serice oyun oynayabileceğiz kaliteden bahsediyorsunuz da kalitelik bir şey yok zaten
kardeşim ben bunu aldım eşofman üstünde hareket ediyo mousepad üstünde hareket etmiyo bu bi bozukluk mu?ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)