Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG Gladius III White Wirelles Geri Ödeme ile 1874TL 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
şöyle bir olay var bence darmosharkta madde aynı olsa bile kalınlık derecesi var gıcırtı yapıyordu , asusta o gıcırtıyı yapmıyor ama asusun da malzemesi bana pbt gibi gelmedi çok kaliteli hissettirmedi açıkcası leke tutuyor gibi , asus rog kerisin malzemesi daha kaliteliydi
Aimpointte polikarbon kullanmış olabilirler corsairde de aynısını yapıyorlar

Amd34

80+ Silver
onu nasıl basardın 6 aydır kullanıyorum oyle bısey olmadı senınkı kusurlu urundur kesın :)
Yok abi click tuşuna bastığın zaman o kadar ince ki yamuluyor :D bastığım zaman sağa doğru yamuk çıkıyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yok abi click tuşuna bastığın zaman o kadar ince ki yamuluyor :D bastığım zaman sağa doğru yamuk çıkıyor
ne dıyım kı ben sımdı
alalı tam sımdı baktım 7 ay olmus banamısın demıyor okadar yere dustu yegenım fırlattı
hatta bunun 4k donglesını alıden bedavaya almıstım (bedava olayı bıraz karısık :) ama cakallık yapmadım ) basta geldıgınde kopmalar oluyordu
sonra ben bunun ıcnı acmaya falan calıstım :) ama beceremedım sonra yerre fırlatıım sınızrden aldım bıdaha fırlattım ama banamısın demedı ertesı gun calıstı sorun ıse donglede degıl usb gırıslerındeymıs :)

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Hafiflik = dandik malzeme algısı olduğu için bu şekilde konuşuyorsun diyorum ben de.
Hocam bence arkadaş fazla kötülemiş ikisi farklı ürünler birisi fiyat performans ürünü birisi giriş segment premium bir ürün bir birinden 2 kat daha pahalı saçma bir karşılaştırma bence. İkisinin de illaki kendine göre iyi kötü yanları vardır. Şahsen ben biraz ağır mouse sevdiğim için tercih ettim ve büyük mouse seviyorum. Gladius 2'den sonra bu zaten tüy gibi geldi bana :D Şahsen biraz markacıyım asus ürünlerini severim ama fiyat olarak avantajlı ise tabii ki sizin söylediğiniz model tercih edilmeli bütçeyi bir mouse için zorlamaya gerek yok açıkçası. Oyun için alınıyorsa 300tllik rampage mouse ile de benden iyi oynayanlar vardır illa. Arkadaş gereksiz yükselip fazla gömmüş sizin önerdiğiniz ürünü

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam bence arkadaş fazla kötülemiş ikisi farklı ürünler birisi fiyat performans ürünü birisi giriş segment premium bir ürün bir birinden 2 kat daha pahalı saçma bir karşılaştırma bence. İkisinin de illaki kendine göre iyi kötü yanları vardır. Şahsen ben biraz ağır mouse sevdiğim için tercih ettim ve büyük mouse seviyorum. Gladius 2'den sonra bu zaten tüy gibi geldi bana :D Şahsen biraz markacıyım asus ürünlerini severim ama fiyat olarak avantajlı ise tabii ki sizin söylediğiniz model tercih edilmeli bütçeyi bir mouse için zorlamaya gerek yok açıkçası. Oyun için alınıyorsa 300tllik rampage mouse ile de benden iyi oynayanlar vardır illa. Arkadaş gereksiz yükselip fazla gömmüş sizin önerdiğiniz ürünü
Alıştık artık dost sorun yok

Amd34

80+ Silver
Dostum 2'si aynı fiyata geliyor neden dandik malzeme ürün kullanayım kaliteli ürün varken aynı fiyata gelmese zaten böyle kötülemem dimi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne dıyım kı ben sımdı
alalı tam sımdı baktım 7 ay olmus banamısın demıyor okadar yere dustu yegenım fırlattı
hatta bunun 4k donglesını alıden bedavaya almıstım (bedava olayı bıraz karısık :) ama cakallık yapmadım ) basta geldıgınde kopmalar oluyordu
sonra ben bunun ıcnı acmaya falan calıstım :) ama beceremedım sonra yerre fırlatıım sınızrden aldım bıdaha fırlattım ama banamısın demedı ertesı gun calıstı sorun ıse donglede degıl usb gırıslerındeymıs :)
Bende almıştık 4k dongle ama geri yolladığım için attım kenara :D

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Dostum 2'si aynı fiyata geliyor neden dandik malzeme ürün kullanayım kaliteli ürün varken aynı fiyata gelmese zaten böyle kötülemem dimi :D

Bende almıştık 4k dongle ama geri yolladığım için attım kenara :D
Geri ödeme ile evet, normal bir alıcı için arada 1000tl civarı fark var. Tercih meselesi haklısındır hocam bende asus kullanıcıyısım ama adam bir çok mouse kullandıysa vardır bir bildiği illa ki :)

Amd34

80+ Silver
Geri ödeme ile evet, normal bir alıcı için arada 1000tl civarı fark var. Tercih meselesi haklısındır hocam bende asus kullanıcıyısım ama adam bir çok mouse kullandıysa vardır bir bildiği illa ki :)
Ben kullandığım ürünleri sıralasam ondan çok kullanmışımdır :D

en az 8-9 sistem değişmiş bi insanım ekipmanı sen düşün :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
Oğuz
Daha ne kadar bekleyeyim 4 ay olmuş 😅 Hangi numara dediğiniz hocam?
Ben de en az o kadar beklemiştim ama gönderdiler aradıktan sonra. İnternetten bulmuştum numarayı. Müşteri hizmetleri yaz çıkar büyük
ihtimal.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,766
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,229
İsim
Turuncu Keskin
Sistem beyaz diye bitane de ben aldım. 27 sinden sonra iade başlatacağım bakalım.

KingDeViL

80+ Bronze
Fiyatını yükseltmişler.
1724458188711.png

Top Bottom