Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG Gladius III White Wirelles Geri Ödeme ile 1874TL 🔥

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
ayrıca akakceye gore son bır yılın endusuk fı

mesajın gelme tarıhıne baktınmı hesapta herhangı bır ıslem varmı dıye gmaıl falan yazdıysan ordan belkı ıletısıme gecebılırsın ayrıca kucuk bır not dusulmuz ıslem onayı 10 ıs gunu ıade ıse 30 ıs gunu surebılır dıye gercı sıszınkı 30 gunu gecmıs ama neden gelmemıs anlayamadım
Geçeli çok oldu ben çok takmadım da hangi banka bilgisini ilettim onu da hatırlamıyorum tüm hesaplarımı kontrol ettim ama bir şey gelmemiş. Mail atıcam da hangisine atsam ciddiye alırlar onu bilemiyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Amd34

80+ Silver
neden cop ? ıkısı zaten aynı kılasmanda degıl bırı asus rog ve fıyatı 3k ıken dıgerı 1500-1800 tl lık mouse
Çok dandik plastik siyah çöp olan delux m800 ultra geldi geldiği gibi 1 saat içinde iade oluşturup asus sipariş verdim asus gelince direk geri yolladım

Ekler

• IMG_4089.jpeg
    IMG_4089.jpeg
    1.3 MB · Hit: 90

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Geçeli çok oldu ben çok takmadım da hangi banka bilgisini ilettim onu da hatırlamıyorum tüm hesaplarımı kontrol ettim ama bir şey gelmemiş. Mail atıcam da hangisine atsam ciddiye alırlar onu bilemiyorum.
hacı gerı odeme gelmesse ne anlamadı kaldıkı sımdı kafam karıstı bak :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok dandik plastik siyah çöp olan delux m800 ultra geldi geldiği gibi 1 saat içinde iade oluşturup asus sipariş verdim asus gelince direk geri yolladım
gerı odemesı ne durumda alabıldınızmı yada katıldınızmı sız ona

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Hocam bende m800 pro var ultra ile shapeleri galiba aynı kesinti sorunu yaşadığım için Asusu alasım var ikisine kullanmış biri olarak boyutları aynı mı? Şimdi kutuyu açtıktan sonra iade vs muhtemelen almazlar.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Gelir bende bir problem olmuştur yüksek ihtimalle ben üstüne düşmedim diye de farkında değildir adamlar. Daha önceden de Asus TUF K3 ve 2xRog Scope NX Red için geri ödeme almıştım.

1724441361855.png

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
küçük oldugu için öyle hissetmiş olabilirsiniz. marka takıntısı olmayanlar asus bakmasın bence hele ki geri ödeme ile ugrastırıyorken.

Amd34

80+ Silver

gerı odemesı ne durumda alabıldınızmı yada katıldınızmı sız ona
Geri ödeme niye gelmesin :D 2 hafta sürmedi aldım ben

küçük oldugu için öyle hissetmiş olabilirsiniz. marka takıntısı olmayanlar asus bakmasın bence hele ki geri ödeme ile ugrastırıyorken.
Hocam boyutla alakalı değil malzeme kalitesi diyorum :D boyla malzemenin ne alakası var

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Kullandığı malzemeler arasında fark yok hafif olduğu için yanlış hisse kapılmışsındır dostum.

Amd34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Geri ödeme niye gelmesin :D 2 hafta sürmedi aldım ben

Hocam boyutla alakalı değil malzeme kalitesi diyorum :D boyla malzemenin ne alakası var
Boy ile yok ama ağırlık ile var alakası. Aynı malzeme diyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yanlıs bır dusunce gerı odemeyle bu fıyata alınıyorsa cekılır bu mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,211
Üyeler
164,270
Son üye