Neler Yeni

Ana Konu Seçili Asus Ürünlerinde Geri Ödeme !!!

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Aldım kanka valla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa şanslıyız ndnsns
6750 xt mi 6700 xt mi. hayırlı olsun bu arada. benimki de bugün geliyor hayırlısıyla

SadeceSeyf

80+ Gold
6750 xt mi 6700 xt mi. hayırlı olsun bu arada. benimki de bugün geliyor hayırlısıyla
Normalde bu sabah 6750 merc alacaktım incehesaptan. Dün konu açılınca qp den 6700 xt asusu aldım knka. Eyvallah sen de güle güle kullan

SadeceSeyf

80+ Gold
Kampanya Tarih Aralığı

Alıntıyı görüntüle

Kampanyaya Dahil Ekran Kartları

Alıntıyı görüntüle

Monitörler

Alıntıyı görüntüle

Ağ Ürünleri

Alıntıyı görüntüle

Oyuncu Ekipmanları

Alıntıyı görüntüle

Soğutucu/Güç Kaynakları

Alıntıyı görüntüle

Kasalar

Alıntıyı görüntüle

Katılımcı Firmalar

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?​

1. Katılımcı bir firmadan 18 Haziran 2022 ile 12 Ağustos 2022 arasında kampanyaya dahil olan bir ASUS ürünü satın alın
  2. 2 Temmuz 2022 ile 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuru formuna gerekli bilgileri girin ve faturanızı yükleyin
  3. Kısa bir doğrulamadan sonra ASUS, geri ödeme tutarını doğrudan banka hesabınıza aktaracaktır

Link,

Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek olarak,
Qp Bilişimden bu kartı alırsak bize Asus 1755 TL geri ödeme sağlıyor. Yani kart bize 7245 TL ye gelmiş oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Heyecanlandım kargoya verildi :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Benim de verilmiş hadi hayırlı olsun, sistemi nasıl toplayacaksin hocam ve bütçen ne kadar sistem için benim 8-9 k bütçem var ama çok daraltıyor sistem toplamak
Ben topladım 5 5600 32 GB ram mag mortar kasa falan vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut Ünal
Arkadaşlar çok arada kaldım donanım arşivi 25 Haziran'da fp sistem çıkaracakmis acaba bu kartı iade etsem mi çünkü sistem toplamak 10kyi buluyor

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Arkadaşlar çok arada kaldım donanım arşivi 25 Haziran'da fp sistem çıkaracakmis acaba bu kartı iade etsem mi çünkü sistem toplamak 10kyi buluyor

Sistem çıkarmayacak " f/p toplama bilgisayarı incelemesi" diyor. Örneğin incehesap, itopya, gaming gibi bir yer toplamış olacak o da tanıtımını yapacak. İnceleyecek.

Bununla birlikte PC Hocası düşük bütçeli, orta bütçeli ve yüksek bütçeli olmak üzere 3 sistem çıkaracağını duyurmuştu haziran ayında. Yüksek bütçeli daha çıkmadı onu bekleyebilirsin. Lakin o da ne kadar yüksek bütçeli olacak bilemiyoruz tabii. 15-17 bin lira arası mı olur, yoksa daha düşük mü yüksek mi olur.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar konuyu hortlatmaya geldim. QP bilişim Trendyol falan puanı pek iyi değil alan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi ? Ne olur ne olmaz birbirimize destek olalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Arkadaşlar konuyu hortlatmaya geldim. QP bilişim Trendyol falan puanı pek iyi değil alan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi ? Ne olur ne olmaz birbirimize destek olalım
Ben daha önce qp den ürün aldım kutuya bak açılmamış jelatininde ürün yolladilarsa sorun yok bence sonraki iş şans elektronik ısı şans maalesef ama Asus kartların 144 saat test edildiğini iddia ediyor bakalım ne olacak

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Tam da 18 haziran günü Gaming.gen'den Asus Tuf H1 Wireless almıştım, geçerli oluyor mu ? Aynı anda ekipman anlat etkinliğini de yapabiliyor muyuz ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Kutu bandı açık gelirse iade ederim net

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Kutu bandı açık gelirse iade ederim net
Her ekran kartı kutusunun, dış kutuda bantı bulunmuyor. Gigabyte Eagle rx 6600 de mesela yoktu. Bu 6700Xt de var mı, onu bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom