🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 indirim Vatan Bilgisayar (27-31 Aralık)

arkadaşlar ram güzel indirime girmiş isteyen alabilir.

Bu kasaya çok heveslendim ya alınır mı ne diyorsunuz ? B450M-A-PRO MAX kullanıyorum içinde çok mu cırtlak kalır acaba ?
Son olarak 420 mm üst radyatör desteklediği yazıyor lakin youtube kurulan setupların hepsinde 360 kullanılmış. 420mm lik sıvı soğutmalar güzel indirimlere giriyor ara ara tam sığar mı acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasaya çok heveslendim ya alınır mı ne diyorsunuz ? B450M-A-PRO MAX kullanıyorum içinde çok mu cırtlak kalır acaba ?
Son olarak 420 mm üst radyatör desteklediği yazıyor lakin youtube kurulan setupların hepsinde 360 kullanılmış. 420mm lik sıvı soğutmalar güzel indirimlere giriyor ara ara tam sığar mı acaba ?
Üst radyatör desteği 360mm'miş. 140mm sadece fan takılabiliyormuş.

Son düzenleme:

veya

Z serisinden

b serisi için bu ve gaming plus arasındaki farkı biliyor musun? 900 lira farka değer mi?

b serisi için bu ve gaming plus arasındaki farkı biliyor musun? 900 lira farka değer mi?
en buyuk fark

B760M GAMING PLUS WIFI matx,​

B760-P PRO II atx​

ben olsam ,kasam ATX ise B760-P PRO II alırım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üst radyatör desteği 360mm'miş. 140mm sadece fan takılabiliyormuş.
Bu kasayı ben de çok beğendim indirimi görünce bayağı bir incelemesine baktım. Ama bence bu kasanın olayı Msi Project zero anakart ile kullanmak yoksa akvaryum tarzı onlarca seçenek var, kabloyu gizlemek bunun olayı. Bir de cpu sıcaklıkları biraz korkuttu beni testlerde 7900x + 360 sıvı soğutma kombosu vard hep 70 küsurlarda takılıyor cpu 80'i zorluyordu. Hava akışı biraz soru işareti.

Intel 1700 DDR5 Ana kart önerisi alabilir miyim
15 13400F
4060ti 8gb kullanıcam

kasan atx ise butcede uyuyorsa

GamePower Ravadin ATX 3 kasam bu da bütçe bi tık fazla gibi geldi hocam :D
Bunun yerine daha f/p alabileceğim bir DDR5 Ana kart var mı acaba? Ya da bu ana kartla farklı bir ana kart ile arasında ne tür farklar olabilir acaba?

Geri