🔥İndirim Seçili bilgisayar parcalarinda sepette %15 indirim (Vatan) 16-22 Haziran

Jamgaming

80+
Reaksiyon skoru
128
Kampanya sayfası

anakartlar
Intel anakartlar
amd anakartlar
Kasalar
Güç kaynakları
Sıvı Soğutma
Ekran kartları
işlemciler
Ssdler
Bellekler

Eskiden güzel indirimler olurdu kasa/psularda, sıvı soğutmalarda. Sıvı soğutmalar yine 3.000 bandında da işlemciler facia. 7.000e i3 işlemci var. Yapmasınlar bu indirim muhabbetini daha iyi.

belki b650 alınabilir cırıpcıplak 3500e. başkada bişey göremedim intel işlemciler tam facia olmus 4kya i3 var. 12100f

Bu anakartta fiyatta rakip 2 tane sdd yuvasına sahip anakart var mı başka yoksa alıp geçeyim mi?
al geç daha iyisi yok bu fiyata

%15 değilde %20-25 yapsalardı en azından piyasa fiyatından satarlardı kabaca baktım çoğu kazık fiyat
Maalesef reklam amaçlı yapıyorlar, 1-2 tane de dandik olanları indirip, en düşüğe oynayarak zararsız reklam yapıyorlar. Tertemiz reklam stratejisi ve bunu sürekli yapıyorlar, örneğin şu itopya indirimlerini felan bekledim hani belki istediğim bir şey bulur alırım diye de yok yani. Beklerken zaman zaman aklımıza gelince bile bizden bir şey çalıyorlar aslında.

Bir b650m-k mantıklı geliyor diğerlerinin fiyati pek ahım şahım bir indirim yok gibi

beyler bu b840 anakartlar ne oluyor am5 de amd tarafında b650 x670 b850 ve x870 yok muydu

Geri