🔥İndirim Seçili RAZER ürünlerinde 500 TL indirim (Razer Basilisk V3 35K vb.)

Reaksiyon skoru
9
Merhaba,
Kendim için kablosuz razer mouse bakıyorum şuan tam istediğim indirimleri bulamadım ancak kablolu olarak düşünen var ise Razer Basilisk V3 35K ürün çıkalı en düşük fiyatı şuan 2650 tl ye düşüyor sepette prime kampanyası ile birleşince bundan daha ucuza satılmadı.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDC8WYTM?ref=psp_pc_a_A3DKAPR6C9A1GB&th=1

Diğer 500 tl düşen bir kaç ürün daha var onlarında fiyatları iyi ancak en düşük mü kontrol etmedim ancak kontrol edebilirsiniz genel olarak piyasanın altına düşüyor fiyatlar.

bende razer cobra pro kablosuz var. bir daha asla almam. ben aldığım zamanda üst modellerden biriydi. orta tekerlek erkenden bozuluyor. Yapım videoları falan da var yapsan yine bozulur. Yanları da eridi. Bir markanın üst modellerinden biri böyleyse diğerleri de dandiktir.

bende razer cobra pro kablosuz var. bir daha asla almam. ben aldığım zamanda üst modellerden biriydi. orta tekerlek erkenden bozuluyor. Yapım videoları falan da var yapsan yine bozulur. Yanları da eridi. Bir markanın üst modellerinden biri böyleyse diğerleri de dandiktir.
ben basilisk serisini kullanıyordum öncesinden büyük mouselar rahatlığından hoşuma gidiyor hiç sıkıntısını yaşamamıştım şuanda Razer Basilisk V3 Pro 35K versiyonunu 4.5-5 k arası bulursam alacam onu takip ediyorum razer klavye konusunda kötü ancak diğer ürünlerde fiyat performans olmasada kaliteli ürünleri var özellikle birlikte bir sistem oluşturuyor isen baya güzel gözüküyor

Yok sen yine de öyle dusunme. Sen sıkıntılı modeli almışsın. Ben arastirirken sendeki modelin sorunlu oldugunu görüp almadim mesela. Razer kaliteli genelde.

Bende var bayyadır hiç sıkıntısı yok kullanıma göre degisiyor demekki

2022 itopya indiriminde 250 liraya DeathAdder V2 almıştım neredeyse 4 yıl olacak yanındaki kauçuklar soyuldu ve daha 1-2 ay önce orta tekerlek basmamaya başlamıştı şuan tamamen gitti. Aşağı yukarı kaydırıyor ancak basmıyor. Skatezler taş gibi duruyor, basma hissi vs. hala eksiksiz hiç çift tıklama, imleç titremesi gibi şeyler de yaşamadım.
1760190599175.webp

marka adı altında satılan ürünlerden genel olarak uzak durup has çin malı alıyorum bende 2 kere razer ürün aldım soyulma benzeri şeyler görünce bir dağa asla almadım logitech,razer uzak duruyorum ama arada sağlam ürünleri var tabii ki.
veya serinin sağlam ürünleri oluyor onları seçmek lazım.

2022 itopya indiriminde 250 liraya DeathAdder V2 almıştım neredeyse 4 yıl olacak yanındaki kauçuklar soyuldu ve daha 1-2 ay önce orta tekerlek basmamaya başlamıştı şuan tamamen gitti. Aşağı yukarı kaydırıyor ancak basmıyor. Skatezler taş gibi duruyor, basma hissi vs. hala eksiksiz hiç çift tıklama, imleç titremesi gibi şeyler de yaşamadım.
Alıntıyı görüntüle
bende de basilisk v2 var benimde yaklaşık 5 yıl olacak kauçuk yerin bazı tarafları düm düz oldu onun haricinde taş gibi hala

senin elinle alakalı o

alkolle veya kolanya ile yıka düzeliyor hemen

Kasım indirimleri beklenilmeli mi yoksa bunlardan biri iş görür mü Razer Deathadder V2 mini var şuan bende

bende de normal cobra var scroll tekerlek 2 ayda bozuldu, bir daha Razer marka hiçbir ürün almam ürünleri gerçekten kalitesiz :confused:

Geri