Nakit puanı mı iade ediyorMuhabbeti daha düzgün anlatabilecek var mı sitesindeki yazan fiyatlar aşırı ucuz neden
Kanka orada yazan ürünleri belirli satıcılardan satın aldığında, örnek veriyorum ortada bir klavye var. 3200TL. Bunu alıyorsun. Asus sana o ürünü aldığın için nakit puanı cashback olarak veriyor.Muhabbeti daha düzgün anlatabilecek var mı sitesindeki yazan fiyatlar aşırı ucuz neden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nakit puanı mı iade ediyor
Gene çok pahalı be hocamKanka orada yazan ürünleri belirli satıcılardan satın aldığında, örnek veriyorum ortada bir klavye var. 3200TL. Bunu alıyorsun. Asus sana o ürünü aldığın için nakit puanı cashback olarak veriyor.
3200TL Klavye
500TL ürünün nakit puanı ise
Ürün sana 2.700'e gelmiş oluyor.
Evet üzücü, eskiden baya bi ürün kampanyaya dahildi. Şu an az ürün var belki artırırlar.Gene çok pahalı be hocam
Bir tane uygun fiyatlı mouse var 200 TL iade ediliyor mouse anlaşmalı yerlerde 1000 TL ye zamlanmış yakın zamanda hepsiburada bir satıcıda 600 TL.Evet üzücü, eskiden baya bi ürün kampanyaya dahildi. Şu an az ürün var belki artırırlar.
Kerüs kablolu 700 itopyada1700 - ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT WHITE
1800 - ROG GLADIUS III WIRELESS AIMPOINT WHITE
Oluyor, bunlara bu paralar değer mi
Kablosuz ve beyazKerüs kablolu 700 itopyada
Dahil değil.ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch bu dahil mi yoksa deluxe olması şart mı
Ben olanınsöyşedim dostum alternatif yani 1000 fazla vwrip alabilirsin en azından gwri ödeme varKablosuz ve beyaz