Seçim Öncesi En mantıklı yatırım

Pek zannetmesem de muhalefet kazanabilir. Gerçi kazansa da kısa vadede ekonomik bir gelişme beklemiyorum en iyi olduğu gibi kalır. iktidar değişir değişmez ülke ABD olcak diyorlar 🙃

gram alabilirsin genellikle ucuza satın alıp pahalıya satabiliyorsun mesela 1000 alırsın 1100'e satarsın rahat
Hayır Öyle Değil Al-Sat Arasında Fark En Az Olan Hangisi
Mesela Alış 990 Satış 980 Diğeri Alış 990 Satış 970

İlk cümlenize katılıyorum ancak borsaya pek hakim olmadığım için ikinci cümleyi anlamakta tökezledim :( :D
borsada işlem birimini anlatır. Yani, 1 lot 1 adet hisse senedini ifade eder.
internetteki kısaca özeti bu hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onu bilmiyorum ama öyle zarara girmez misin?
uzun vadede hayır kısa vadede evet zarara girersin (acil para ihtiyacın yoksa tabi biriktirmek gerekir)

onu bilmiyorum ama öyle zarara girmez misin?
Hayır Al-Satta Oluşan Makas Var Makası En Az Olan Hangisi Diyorum Mesela Dolarda Makas Çok İyi Ama Altının Önü Daha Açık Gibi Şuanda Altın İhracatı Yasaklandı Hükümet-Devlet Altına Yatırım Yapıyor

borsada işlem birimini anlatır. Yani, 1 lot 1 adet hisse senedini ifade eder.
internetteki kısaca özeti bu hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uzun vadede hayır kısa vadede evet zarara girersin (acil para ihtiyacın yoksa tabi biriktirmek gerekir)
hayır arkadaş 990 alış 980 den satış yazmış bu şekil zarara giriyorsun onu demek istedim

hocam o ürünün sahibide ordan ekmek yiyor diyebiliriz
Mesela ben kapalı çarşıdan ucuza alabiliyorum altını bizim burda kuyumcu var o daha iyi fiyata bozuyor kar ediyorum bunu demek istiyorum.

Mesela ben kapalı çarşıdan ucuza alabiliyorum altını bizim burda kuyumcu var o daha iyi fiyata bozuyor kar ediyorum bunu demek istiyorum.
orasına bişey diyemem hocam ben daha küçük bi yerde yaşadığımdan bizim burada sistem bu şekil işliyor

Valla gelişmelere bakılırsa muhalefet kazanacak gibi o yüzden altın döviz gibi yatırımlar mantıklı değil bence.
malsgnladnglzgnadgndagnangşasbgşmasgşadmg bak şuan kazandılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan
Geri