Neler Yeni

Seçim süreci garip şekilde sakin

KAANT10X

80+ Bronze
Yerel seçimler genel seçimlere göre daha sakin oluyor genelde ama yine de İstanbul ve Ankara gündemi hararetli.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ankara'yı Mansur alır, İstanbul hakkında herkes bir şey söylüyor. Zaten bu iki şehir dışında konuşan eden yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
seçim çalışmaları var da halk sakin bence herkesin kafası net kendi şehrinde hizmet vermeyene oy yok yani chp belediyelerine:)

Ekrem kesin alıyor bu arada he ben istemem gelsin ama geliyor bu da net bir şekilde belli İstanbul da ekonomi çok ciddi hissedilir halk da ekonomiye bakar yol,köprü umurlarinda olmaz Ekrem i sevmeyen de verecek verenler yine veriyor zaten sabit büyük ihtimalle yeniden o olacak ama
ekrem neyi düzeltti ki keşke düzeltmiş olsaydı da vaatlerini bile hatırlayamadı daha

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ekrem neyi düzeltti ki keşke düzeltmiş olsaydı da vaatlerini bile hatırlayamadı daha
Bişey yapmadı zaten ama millet ona bakmıyor ekonomi en çok büyük şehirlerde hissedilir ekonomi kötü ise ağzınla kuş yakalasan kimsenin gözü görmez

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bişey yapmadı zaten ama millet ona bakmıyor ekonomi en çok büyük şehirlerde hissedilir ekonomi kötü ise ağzınla kuş yakalasan kimsenin gözü görmez
ben kesin ekrem alır demiyorum ancak murat da tam ikinci binali yıldırım, akp'nin kılıçdaroğlusu. zaten bir kaç tane gafı oldu da artık yüzünü görünce kk'yi görmüş gibi oluyorum, o ilk aday olduğunda ki genç azimli iyi çıkartılmış aday itibarı gitti ve haklı olarak gitti. ve bunu da muhalefet değil kendi kendine yaptı o da ayrı bir şey.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben kesin ekrem alır demiyorum ancak murat da tam ikinci binali yıldırım, akp'nin kılıçdaroğlusu. zaten bir kaç tane gafı oldu da artık yüzünü görünce kk'yi görmüş gibi oluyorum, o ilk aday olduğunda ki genç azimli iyi çıkartılmış aday itibarı gitti ve haklı olarak gitti. ve bunu da muhalefet değil kendi kendine yaptı o da ayrı bir şey.
Ekreminde yalanları var vermiş olduğu söylemiş olduğu sözleri unutuyor yok öyle bişey diyor bu Ekrem olmaz olsun zaten baştan beri sevmemiştim olan yine gariban vatandaşa oluyor taraftar olmayan ekmeğinde olan vatandaşa

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ekreminde yalanları var vermiş olduğu söylemiş olduğu sözleri unutuyor yok öyle bişey diyor bu Ekrem olmaz olsun zaten baştan beri sevmemiştim olan yine gariban vatandaşa oluyor taraftar olmayan ekmeğinde olan vatandaşa
Zaten aşırı boş bir insan, kılıçdaroğlunun kötülüğü kendisini iyi bir konuma getirmişti ama tam bir balon. Mansur neyse de ekrem sevilecek biri değil. Mansur da söylendiği kadar iyi değil ama hem belediyeciliği fena değil hem de ekrem gibi her yerde konuşup görevini aksatmıyor. Sessiz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zaten aşırı boş bir insan, kılıçdaroğlunun kötülüğü kendisini iyi bir konuma getirmişti ama tam bir balon. Mansur neyse de ekrem sevilecek biri değil. Mansur da söylendiği kadar iyi değil ama hem belediyeciliği fena değil hem de ekrem gibi her yerde konuşup görevini aksatmıyor. Sessiz.
Ekrem in amacı CHP nin başına geçmek onu da geçirirler CHP yi yönetenler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
katılım olur bence . chpliler gitmez belki sandığa yerel seçimde onlar da kendi partilerini desteklemiyor beğenmiyor :)

ekrem chpnin başına geçerse chpnin iyice vay haline. :) istanbulu bile alamayacak daha bu seçimde gerçi. akp tüm büyüksehirleri alır gibi geliyor artık

ekrem chpnin başına geçerse chpnin iyice vay haline. :) istanbulu bile alamayacak daha bu seçimde gerçi. akp tüm büyüksehirleri alır gibi geliyor artık
istanbulda ve antalyada kesin alır. izmiri alması lazım da işte izmirliler inattan vermiyor yoksa hepsi şikayetçi ama belli olmaz :) bursa zaten alinur aktaşı bırakmaz

Emsal

80+ Silver
istanbulda ve antalyada kesin alır. izmiri alması lazım da işte izmirliler inattan vermiyor yoksa hepsi şikayetçi ama belli olmaz :) bursa zaten alinur aktaşı bırakmaz
Kardeşim trol hesaptan kendi mesajını alıntılayıp cevap yazınca kimseye faydası olmaz haberin olsun

Hayırlısı ne ise o olsun kim kazanırsa kazansın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom