ekrem neyi düzeltti ki keşke düzeltmiş olsaydı da vaatlerini bile hatırlayamadı dahaEkrem kesin alıyor bu arada he ben istemem gelsin ama geliyor bu da net bir şekilde belli İstanbul da ekonomi çok ciddi hissedilir halk da ekonomiye bakar yol,köprü umurlarinda olmaz Ekrem i sevmeyen de verecek verenler yine veriyor zaten sabit büyük ihtimalle yeniden o olacak ama
Bişey yapmadı zaten ama millet ona bakmıyor ekonomi en çok büyük şehirlerde hissedilir ekonomi kötü ise ağzınla kuş yakalasan kimsenin gözü görmezekrem neyi düzeltti ki keşke düzeltmiş olsaydı da vaatlerini bile hatırlayamadı daha
ben kesin ekrem alır demiyorum ancak murat da tam ikinci binali yıldırım, akp'nin kılıçdaroğlusu. zaten bir kaç tane gafı oldu da artık yüzünü görünce kk'yi görmüş gibi oluyorum, o ilk aday olduğunda ki genç azimli iyi çıkartılmış aday itibarı gitti ve haklı olarak gitti. ve bunu da muhalefet değil kendi kendine yaptı o da ayrı bir şey.Bişey yapmadı zaten ama millet ona bakmıyor ekonomi en çok büyük şehirlerde hissedilir ekonomi kötü ise ağzınla kuş yakalasan kimsenin gözü görmez
Ekreminde yalanları var vermiş olduğu söylemiş olduğu sözleri unutuyor yok öyle bişey diyor bu Ekrem olmaz olsun zaten baştan beri sevmemiştim olan yine gariban vatandaşa oluyor taraftar olmayan ekmeğinde olan vatandaşaben kesin ekrem alır demiyorum ancak murat da tam ikinci binali yıldırım, akp'nin kılıçdaroğlusu. zaten bir kaç tane gafı oldu da artık yüzünü görünce kk'yi görmüş gibi oluyorum, o ilk aday olduğunda ki genç azimli iyi çıkartılmış aday itibarı gitti ve haklı olarak gitti. ve bunu da muhalefet değil kendi kendine yaptı o da ayrı bir şey.
Zaten aşırı boş bir insan, kılıçdaroğlunun kötülüğü kendisini iyi bir konuma getirmişti ama tam bir balon. Mansur neyse de ekrem sevilecek biri değil. Mansur da söylendiği kadar iyi değil ama hem belediyeciliği fena değil hem de ekrem gibi her yerde konuşup görevini aksatmıyor. Sessiz.Ekreminde yalanları var vermiş olduğu söylemiş olduğu sözleri unutuyor yok öyle bişey diyor bu Ekrem olmaz olsun zaten baştan beri sevmemiştim olan yine gariban vatandaşa oluyor taraftar olmayan ekmeğinde olan vatandaşa
Ekrem in amacı CHP nin başına geçmek onu da geçirirler CHP yi yönetenlerZaten aşırı boş bir insan, kılıçdaroğlunun kötülüğü kendisini iyi bir konuma getirmişti ama tam bir balon. Mansur neyse de ekrem sevilecek biri değil. Mansur da söylendiği kadar iyi değil ama hem belediyeciliği fena değil hem de ekrem gibi her yerde konuşup görevini aksatmıyor. Sessiz.
istanbulda ve antalyada kesin alır. izmiri alması lazım da işte izmirliler inattan vermiyor yoksa hepsi şikayetçi ama belli olmaz bursa zaten alinur aktaşı bırakmazekrem chpnin başına geçerse chpnin iyice vay haline. istanbulu bile alamayacak daha bu seçimde gerçi. akp tüm büyüksehirleri alır gibi geliyor artık
Kardeşim trol hesaptan kendi mesajını alıntılayıp cevap yazınca kimseye faydası olmaz haberin olsunistanbulda ve antalyada kesin alır. izmiri alması lazım da işte izmirliler inattan vermiyor yoksa hepsi şikayetçi ama belli olmaz bursa zaten alinur aktaşı bırakmaz