Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Yuzarsef
hocam en azından hükümetin gitmesi için bir şeyler yapıyorum. Elimden gelen oy vermek. Seçim günü osura osura yatıp siz gidin oy verin ben büyük oyunu gördüm kanzi demekten iyidir
Güzel kardeşim her hükümet aynı anlayabiliyor musun a partisi gitti b partisi geldi demek annie değil ama caitlyn bizi sevecek demek. 20 yıldır Demacia alışık annie den yemeye caitlyn ağır gelir. Demokrasi tamamen aldatmaca eğer dediğin gibi bi işe yarayacağını bilsem inan ben senden daha ateşli savunurum. Amacım büyük oyunu da gördüm demek değil direkt olanı demek.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,912
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Beyler bu elemanlara laf anlatmak mümkün değil o yüzden bu bir kuruş değeri olmayan mahlukatlara saygılı davranmanın mantığı yok aynen it muamelesi yapacaksın severler çünkü Tayyar bunları öyle farklı farklı pozisyonlarda seyapiyor. KeMalin de itleri var ama hepsinin sahibi Tayyar ama o da başkasından emir alıyor zaten bizim dangalaklara sorsan bu Tayyar dünyayı yönetiyor ulan diğer liderler sizinkini şeyine takmıyor yıkık ezikler 😀
(Tamam jeton geç düştü dışardaydım pardon bi an yanlış anladım)

Son düzenleme:

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Benim taraf tuttuğum tek mesaj göstersene. Adam ne dediyse gayette tarafsız şekilde cevap verdim. Adam onca şeye rağmen akp den başka yönetebilecek birisi yok diyor. Şimdi bu adama akpli demeyelim de ne diyelim. Ben çıksam daha iyi yönetirim ülkeyi. Ömrünüz boyunca akp den başka yöneten görmediğinizden dolayı erdoğandan başkasını aklınız hayal edemiyor
Aksine kimse erdoğan demiyor :D Ben hayatım boyu da karşıtı oldum. Da Chp yi de matah bir şey sanmanız ki üst üste sizi kandırdıktan sonra o beni kopartıyor :D 2 de bir selo çıksın demesi bile o partinin temellerinden ayrıldığının kanıtıdır. @capsızabidin in tek söylemek istediği nitelikli bir kişi yok malesef Özdağ dışında onu da sindiriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Yuzarsef
noldu neyime güldün kardeşim akp yi sevmenin neyi komikmiş
Kardo sen seviyon mu sevmiyon mu ben anlamadım da? Ayriyeten hiç bi siyasi parti (şu an olanlardan) sevilmez hepsi birbirinden leş. Demacia zor bir ülke yani...

CupOk

80+ Bronze
Güzel kardeşim her hükümet aynı anlayabiliyor musun a partisi gitti b partisi geldi demek annie değil ama caitlyn bizi sevecek demek. 20 yıldır Demacia alışık annie den yemeye caitlyn ağır gelir. Demokrasi tamamen aldatmaca eğer dediğin gibi bi işe yarayacağını bilsem inan ben senden daha ateşli savunurum. Amacım büyük oyunu da gördüm demek değil direkt olanı demek.
Hocam dediğin lol terimlerin hiçbişi anlamıyorum ama haklısındır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aksine kimse erdoğan demiyor :D Ben hayatım boyu da karşıtı oldum. Da Chp yi de matah bir şey sanmanız ki üst üste sizi kandırdıktan sonra o beni kopartıyor :D 2 de bir selo çıksın demesi bile o partinin temellerinden ayrıldığının kanıtıdır. @capsızabidin in tek söylemek istediği nitelikli bir kişi yok malesef Özdağ dışında onu da sindiriyorlar.
Yav kardeşim adam özdağı destekliyorum diyor ama seçin günü gitmedim banane kazanamaz zaten diyor. Şu mesajları düzgün oku öyle yaz son seçimde ben zafere verdim zaten

Kardo sen seviyon mu sevmiyon mu ben anlamadım da? Ayriyeten hiç bi siyasi parti (şu an olanlardan) sevilmez hepsi birbirinden leş. Demacia zor bir ülke yani...
Akp den nefret ediyorum yakın olduğum bir parti yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Yuzarsef
Kusura bakma açık açık bazı şeyler söylenmez sonumun Sylas gibi olmasını istemiyorum benim abim garen değil ne yazik ki...

Akp den nefret ediyorum yakın olduğum bir parti yok
En temizi annie de aynı caitlyn de. Hiç bulaşmamak taraf tutmamak en iyisi elbet bi babayiğit çıkıp Demacia'yı yüceltecektir.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler

Yav kardeşim adam özdağı destekliyorum diyor ama seçin günü gitmedim banane kazanamaz zaten diyor. Şu mesajları düzgün oku öyle yaz son seçimde ben zafere verdim zaten
İşi olmayan çoğu kişi vermiştir veya verme isteği olan. Malesef dediğim gibi chpnin onca hareketleri yüzünden çoğu kişi oy atmadı. Sözde kılıçdaroğlu %5 fark atıyordu aday olmasın diyenleri chp binalarının önünde dövdürttüler sonra millet herşeyden soğudu. Ben seçimlerde askerdeydim şırnak cizrede askerlik yapıyordum huduttaydım.

CupOk

80+ Bronze
ayrıca dış siyasette erdoğan çok iyi diyenin akpli olmama ihtimali yok kusura bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Yuzarsef
İşi olmayan çoğu kişi vermiştir veya verme isteği olan. Malesef dediğim gibi chpnin onca hareketleri yüzünden çoğu kişi oy atmadı. Sözde kılıçdaroğlu %5 fark atıyordu aday olmasın diyenleri chp binalarının önünde dövdürttüler sonra millet herşeyden soğudu. Ben seçimlerde askerdeydim şırnak cizrede askerlik yapıyordum huduttaydım.
Bu konuda size karşıyım KK en iyi adaydı bence ama Demacia halkı anlayamadı keşke tekrar gelse. (Tarafsız Biriyim)

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bu konuda size karşıyım KK en iyi adaydı bence ama Demacia halkı anlayamadı keşke tekrar gelse. (Tarafsız Biriyim)
KK toplum içinde başarısız görünen bir aday hocam ben kazanamayacağını 2020 den beri söylüyorum. Çünkü halk gözünde kazanamayacak biri adaydı. En iyi seçim mansur veya imamdı fırsatı elinin tersiyle itip halkın fikrine saygı duymadığı için kaybetti. akp lileri geçin yeniden refah partili insanlardan bile duyum alıyordum bu konuda ( Mansur aday olursa veririz. )

Top Bottom