SEDAŞ KACAK ELEKTİRİK KULLANIM CEZASI HAKKINDA YARDIM DOSTLAR

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Selamın aleyküm canlar benim bir sorunum var yardımcı olabilecekler yoruma çökebilirmi?
Ben 3-4 Ay önce sıfır yeni binaya kiraci olarak taşındım, 15 gün önce hukuk bürosundan arandım ve hacizlik olduğumu söylediler.
Sebebi ise Elektirik kaçak kullanım için bana tebliğ kağıdı göndermişler ama bizim evden kimse tebliğ kağıdını almadı veya aldığına dair imza atmadı.
1200tl ana borç 3784 tl ise ceza borcunu o gün ödedim.
Sedaş ile görüştüğümde bir şey yapamayacaklarını adresime tebligat gönderdiklerini ( ki öyle bir tebligat almadık) ve sms ile bilgilendirdiklerini söylediler.
Sonra icraya verdiklerinde benim borçtan haberim oluyor .
ne gibi bir yol izlemeliyim başına gelen varmı ?
Cimer'e başvuru yaptım onlarla iletişim'e geçtiklerini bana 15gün içinde haber vermelerini istediler ama süre doldu arayan eden yok
Borç dedikleri şeyde yani kaçak elektirik kullanımı muhtemelen Müteahhit'in bina inşaat'iken kullandığı elektiriğin borcu .
ne gibi bir yol izlemeliyim başına gelen varmı ?

E devlete adına açılmış icra dosyası varmı

Avukati'in varsa Onu arayip sorabilirsin diye dusunuyorum ?

Ayrica Bildigim kadariyla kacak elektirik tespitinden Sonra Elektirik kesilir Mutahitin kacak kullandiysa sizin elektirik neden kesilmedi ve faturalariniz gelmeye devam etti veya faturanin yaninda bir bilgilendirme kagidi gelmedi ??? bilmiyorum Bana Cok Sacma Geldi

Ayrica Kacak Elektirik Kullaninca Nasil Haciz Geliyor Ya ? Ceza Borcunu'da Odedim diyon ???

Bu iste Bi Is var gibi geldi bana E-Devlete bak falan bildigim kadariyla boyle durumlarda bir bilgilendirme belgesi vs. oluyor

Avukata vs. Danis bence

Avukati'in varsa Onu arayip sorabilirsin diye dusunuyorum ?

Ayrica Bildigim kadariyla kacak elektirik tespitinden Sonra Elektirik kesilir Mutahitin kacak kullandiysa sizin elektirik neden kesilmedi ve faturalariniz gelmeye devam etti veya faturanin yaninda bir bilgilendirme kagidi gelmedi ??? bilmiyorum Bana Cok Sacma Geldi

Ayrica Kacak Elektirik Kullaninca Nasil Haciz Geliyor Ya ? Ceza Borcunu'da Odedim diyon ???

Bu iste Bi Is var gibi geldi bana E-Devlete bak falan bildigim kadariyla boyle durumlarda bir bilgilendirme belgesi vs. oluyor

Avukata vs. Danis bence
Hocam bana tebliğ zarf gelmesi gerekiyor 1200, kusur kadar bir ödeme kaçak kullanım içinmiş sıfır bina olduğu için, neyse bu ödeme bankacılık uygulamalarında görünmüyor sedasin ibana atılması gerekiyormuş , aradılar hukuk barosundan kaçak kullanimin var ödemedin tebligat gelmiş 15 gün geçmiş odememissin diyorlar öyle bir kağıt gelse öderim dedim bende 1200+3700 kusur ödedim yani beni icraya verene kadar haberim yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devlete adına açılmış icra dosyası varmı
Ödediğim için şu anlık yok , benim sorunum ödediğim cezayı geri almak ve daha fazlasını yapmak isterim bunları uğraştırmak isterim, kimse bize bir ödeme için tebligat yollamadi ve imzalayıp almadı

Ekler

• Screenshot_2025-07-25-15-35-14-340_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-07-25-15-35-14-340_com.whatsapp.webp
    162.1 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye