Neler Yeni

Sedat Peker Süleyman Soylu Olayı Ne? Özetleyecek Var mı?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Avolay

80+ Gold
Sedat Peker'in değil bağlantısı plan birinin evi basıldı diye biliyorum

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
onu bilmiyorum ama eğer Soylu istifa etmez ise şu anki hükümet bir daha iktidar yüzü göremez diye düşünüyorum
Mafyanın açıklamasıyla iç işleri bakanı mı istifa eder. Gerçek kanıtlarla birlikte dosyaları olsa şuan muhalefet partisi soyluyu sallandırırdı bile. Ama anca mafya kaçtıgı ülkeden laf söyluyor. bilgi belge olsa bunu muhalefetin ortaya cıkarıp göstermesi gerekmez mi.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
adamın evine baskın yapılmıştı
ve bu baskında da adamın evde olmadığını bildikleri halde 50 kişilik ekiple bayan polis olmadan 1 anne 3 çocuklu eve baskın yapıldı.
bu baskın esnasında anne silahla itildi ve çocuklara silah doğrultuldu.
Sedat Peker bana ne yaparsanız yapın ama evladımın göz yaşına ben dünyayı yakarım dedi ve derin devlet sırlarını bir bir yaymaya başladı.
devletin fetöcü damgası vurup mallara mülkelere el konmasından tut, 4.9 ton uyuşturucunun kaybolması, üstü örtülmüş cinayetlere kadar herşeyi anlatıyor.
ben daha ilk 4 bölümü izledim ve 4 bölümde bile birçok şey gördüm.
videoları kaldırılmadan herkesin izlemesi lazım adam açık ve net bir şekilde konuşuyor ben yalan söylüyorsam diyor her bir dediğim için bir parmağımı keseceğim diye söz veriyor ve ben sözümü tutarım bilen bilir diye de ekliyor.

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
Abo buralar karışıcak yerimi alayım ben

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
adamın evine baskın yapılmıştı
ve bu baskında da adamın evde olmadığını bildikleri halde 50 kişilik ekiple bayan polis olmadan 1 anne 3 çocuklu eve baskın yapıldı.
bu baskın esnasında anne silahla itildi ve çocuklara silah doğrultuldu.
Sedat Peker bana ne yaparsanız yapın ama evladımın göz yaşına ben dünyayı yakarım dedi ve derin devlet sırlarını bir bir yaymaya başladı.
devletin fetöcü damgası vurup mallara mülkelere el konmasından tut, 4.9 ton uyuşturucunun kaybolması, üstü örtülmüş cinayetlere kadar herşeyi anlatıyor.
ben daha ilk 4 bölümü izledim ve 4 bölümde bile birçok şey gördüm.
videoları kaldırılmadan herkesin izlemesi lazım adam açık ve net bir şekilde konuşuyor ben yalan söylüyorsam diyor her bir dediğim için bir parmağımı keseceğim diye söz veriyor ve ben sözümü tutarım bilen bilir diye de ekliyor.
.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Hop, yerimi aldım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu olanların yanlış olduğunu biliyormuşta neden bu zamana kadar konuşmamış. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyormuş
hayır videoda da belirtiyor. Ben devletimi zora sokmam istemem ama devletimizin bize ve halka yaptığı alçaklıkları da söylemenin vakti geldi diyor.
adam beni pezevenklerden daha aşağı seviyeye düşürmeye çalıştınız yanlış yaptınız diyor.
zaten bu zamana kadar adamın dediğine göre anlaşmalardan dolayı susuyormuş

ilk videonun başında kendi de diyor ben artık susmuyorum düşünmüyorum da aklımı koydum bi kenara düşünmeden herşeyi anlatacağım diyor.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bu olanların yanlış olduğunu biliyormuşta neden bu zamana kadar konuşmamış. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyormuş

Bunları böyle bir ortamda konuşmak doğru değil. Sabah erken saatlerde kapınız çalınmasın... Konuşmayın gençler burada bunları. Mümkünse en yakınlarınız dışında(aynı fikirde olanlarla) konuşun sadece. Yoksa bir şekilde, bu ülkede kapınızda silivriye göndermek için bekleyecek biri olur.

@Banxtre konuyu kapatma ihtimalimiz yok mu?

Top Bottom