Şef bana kafayı taktı

Reaksiyon skoru
30
Şef bana kafayı taktı bana çok kötü davranıyor her işimde bir kusur buluyor... hiçbir sıkıntı yok her şey yerli yerinde... Yıldırma politikasi da uygulamıyor ama bir garip beni yerin dibine sokuyor...

Sakın istifa falan verme.

dostum nereye gidersen git bu tarz sorunlar ile karşılacaksın. istifa etmeyi düşünmüyorsan veya edecek durumunda yoksa olabildigince en minimum sekilde kafana takarak yasamaya calıs. iş yeri senin değilse kimse için sıkılmana üzülmene degmez. su an ben de bir benzer durumu yöneticim tarafından yaşıyorum, ama mecbur sineye cekıyoruz. bir de sen gercekcı olmadıgı sürece veya ispat edemeyecegın seyleri yukarı ile paylasırsan eğer iki kere düşün. kıdemli insanların nazı daha çok çekilir, kimse kimse için ekmeğinden olmak istemez.

dostum nereye gidersen git bu tarz sorunlar ile karşılacaksın. istifa etmeyi düşünmüyorsan veya edecek durumunda yoksa olabildigince en minimum sekilde kafana takarak yasamaya calıs. iş yeri senin değilse kimse için sıkılmana üzülmene degmez. su an ben de bir benzer durumu yöneticim tarafından yaşıyorum, ama mecbur sineye cekıyoruz. bir de sen gercekcı olmadıgı sürece veya ispat edemeyecegın seyleri yukarı ile paylasırsan eğer iki kere düşün. kıdemli insanların nazı daha çok çekilir, kimse kimse için ekmeğinden olmak istemez.
İşimi iyi yapıyorum ama gene olmuyor

morinho gibi yap sen de tazminat kovala o zaman hiçbişeycikler diyemez

İşimi iyi yapıyorum ama gene olmuyor
yani hocam valla ne denir bilmiyorum. ya işiniz ya paranız ya ortamınız iyi olacak bence iş yerinde. 2/3 ise sizin için su an katlanılabilir bir durum ama tabii ki her gün gittiğimiz bir yerde kimse mutsuz olmak istemez. akıl vermek istemem su an cünkü ben de ev kredisi ödedigim için su an bana naparlarsa yapsınlar kabulum maalesef. bebekte gelecek gibi, onları düsündükce ezilmeyi hazmediyorum açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,857
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri