Segotep Endura v1 kasa ve psu

necmiunal

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkaşlar öncelikle incehesapta olan cuma günü indirimlerden bu sistemi aldım .
https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/
Bu sistem bazı yükseltmelerle beraber 47.400 e aldım bana uygun geldiği için aklımda ki birkaç soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum
öncelikle özelleştirmede bulunan kasaya hiç dokunmadım çünkü düzgün bi özelliştirme de fiyat 4000 oynuyordu frisby gamepower gibi modellere güvenemedim.Kasa da basic gelen Segotep Endura v1 de bıraktım kasayı sizce sorun yaşar mıyım yaşama ihtimalim varsa ne yapmamı tavsiye edersiniz.
İkinci olarak da yaptığım bir diğer yükseltme olan colorful battle ax b850 m - e yükseltmesini yaptığım bluetooth özelliği işime yarayacağı işin bu modeli bilmiyorum sıkıntı çıkarır mı sizce.
şimdiden yardımcı olacak arkaşlara teşekkürler iyi forumlar.

Merhaba arkaşlar öncelikle incehesapta olan cuma günü indirimlerden bu sistemi aldım .
https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/
Bu sistem bazı yükseltmelerle beraber 47.400 e aldım bana uygun geldiği için aklımda ki birkaç soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum
öncelikle özelleştirmede bulunan kasaya hiç dokunmadım çünkü düzgün bi özelliştirme de fiyat 4000 oynuyordu frisby gamepower gibi modellere güvenemedim.Kasa da basic gelen Segotep Endura v1 de bıraktım kasayı sizce sorun yaşar mıyım yaşama ihtimalim varsa ne yapmamı tavsiye edersiniz.
İkinci olarak da yaptığım bir diğer yükseltme olan colorful battle ax b850 m - e yükseltmesini yaptığım bluetooth özelliği işime yarayacağı işin bu modeli bilmiyorum sıkıntı çıkarır mı sizce.
şimdiden yardımcı olacak arkaşlara teşekkürler iyi forumlar.
Kasadaki güç kaynağı ortalama bir model. Elimizde test verisi bulunmuyor. Fakat kullanılan bileşenler iyi denebilecek seviyede. Sadece Mov dediğimiz AC input kısmından gelen ani akımlara karşı koruma yapan parça yok. Bu yüzden ekstra akım korumalı priz almanız iyi olur.

Kasa güzel duruyor ama ilerde sıvı soğutucu fln değiştirirsen 360mm gibi, sığmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi genellikle bu kasa + psu kombinlerindeki psular hakkında detaylı inceleme, veri fln olmuyor. Sorun çıkartır demiyoruz ama çıkartmaz da diyemiyoruz haha :ROFLMAO:

Kasadaki güç kaynağı ortalama bir model. Elimizde test verisi bulunmuyor. Fakat kullanılan bileşenler iyi denebilecek seviyede. Sadece Mov dediğimiz AC input kısmından gelen ani akımlara karşı koruma yapan parça yok. Bu yüzden ekstra akım korumalı priz almanız iyi olur.
sağlam uygun fiyatli akım korumalı priz öneriniz var mı acaba size zahmet bi yardımcı olursnaız sevinrim.

Kasa güzel duruyor ama ilerde sıvı soğutucu fln değiştirirsen 360mm gibi, sığmaz.

Arkadaşın dediği gibi genellikle bu kasa + psu kombinlerindeki psular hakkında detaylı inceleme, veri fln olmuyor. Sorun çıkartır demiyoruz ama çıkartmaz da diyemiyoruz haha :ROFLMAO:
özelleştirmeden cooler master hyper 212 kule tipi soğutucu ekledim sıvı soğutucu takmam sanırım pek sevmiyorum gibi.

sistemdeki kart hocam doğrudur fabrikasyon oc mu kullancının yaptığı mı acaba
Fabrikasyon OC olarak 2. en yüksek, incelemesinde yapılan OC'ye göre de yine en yükseklerden.

Aynı sistemi aldım, ben sadece PCIe 4.0 için b650 yükseltmesi yaptım, benimde merak ettiğim bir konuydu.

https://technotraps.org/articles/segotep-bn750w-atx-3-0-review/ bu incelemede "C" tier giriş seviyesi (chatcibuti söylüyor) bir psu olduğunu söylüyor, 4070 TI S üzeri bir kartla kullanılmasını tavsiye etmiyor.

Kasa kalite olarak tahminimce ucuz ince bir sac ve kötü bir plastik kullanıyor.

PNY RTX 5070 Triple fan OC modeli ise, Gigabyte Winforce ve MSI Ventus modellerinden bi' tık daha iyi, globalde fan sorunu yaşayanlar olmuş sadece, kart %50-55 fan hızı ile 80c görmüyor. (galiba biraz sıcak)

İncehesap kasayı 1 ayda göndermez, sağlam gelirse merakımız azalacak da bekliyoruz hala kargoya vermesini...

Geri