Şehinşah kunteper klibi çıktııı!

autotune diyenler sizi labirent şarkısına alalım o zaman beat akıyor sözler anlamlı daha ne olsun
Hocam kişiyi değil şarkısını yorumlayın. Khontkar' ın da güzel şarkları var. Khontkar' dan örnek vermemin sebebi genelde sevilmeyen, kötü bulunan bir rapçi olması.

Ben burada klip hakkında bir görüş yapsam bile objektif olmaz. Çünkü sevmiyorum. Sanki değerlerine küfür ettik bu kadar yükselmene gerek yok.
Ben yükselmedim zaten bura da klibi sevmedin diye dövmüyoruz benim herkesin görüşüne saygım var(tiktok çekenler dışında).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben burada klip hakkında bir görüş yapsam bile objektif olmaz. Çünkü sevmiyorum. Sanki değerlerine küfür ettik bu kadar yükselmene gerek yok.
Ben yükselmedim zaten bura da klibi sevmedin diye dövmüyoruz benim herkesin görüşüne saygım var(tiktok çekenler dışında).

Autotune gerçekten iyi kullananlar ama şehinşah iyi kullanmıyor.

Aututone'a niye bu kadar karşısınız illa aututone olmayacak diye bi şey yok artık çoğu rapçi kullanıyor şarkı sözleri falan mükemmel ama şarkıda aututone var disslike.

Napim.

Trüj mşzha

Ben Fero daha iyi bence Şehinşahtan.Şehinşah Karmadan sonra bozdu.
İşte buna bruh derim.

Bu şarkının iyi olduğunu iddia eden kulaksızdır zaten. Worst şehinşah song ever. Ama benim gözümde KING adam.

KUNTEPER DE 3 SEFEEER! baya beğendim klibi. Özellikle arda gezerin sallayışını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,129
Üyeler
186,851
Son üye
eyyometo
Geri