Tamam kızma.Ben bi soru sordum klip nasıl olmuş diye zaten buna dinleyen cevap verir dinlemiyosan banane ben senin dinleyip dinlemediğini değil klibin nasıl olduğunu sordum.
Dinledim ve beğenmediğimi söyledim. Genel olarak da Türkçe rap i sevmediğimi belirttim. Konu burada türkçe rap ise istediğim şekilde fikir belirtme hakkına sahibim. Kimse gelip burada "sorduk mu?" diyemez. Soru soruyorsan cevap geldiğinde bunu demeyeceksin.Ben bi soru sordum klip nasıl olmuş diye zaten buna dinleyen cevap verir dinlemiyosan banane ben senin dinleyip dinlemediğini değil klibin nasıl olduğunu sordum.
zevk meselesi ne diyim ama defkhan da kötü dersen ozaman zevk diyemem kusura bakmaMüzik olarak ikisi de leş ama Ben Fero daha iyi.
Bi şarkıda Autotune olması o şarkıyı kötü yapmaz. Autotune olmaması da iyi yapmaz.Klasik türkçe şarkılar...
Heceleme, Autotune.
1- Travis Scott 2- Ezhel 3 - ŞehinşahDefkhan kötü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ama Şehinşah cidden abartıyor autotune'u ve bu da şarkıyı kötü yapıyor.
O zaman klip hakkında görüşlerini belirt kimse senin rap sevip sevmediğin bakmıyor.Dinledim ve beğenmediğimi söyledim. Genel olarak da Türkçe rap i sevmediğimi belirttim. Konu burada türkçe rap ise istediğim şekilde fikir belirtme hakkına sahibim. Kimse gelip burada "sorduk mu?" diyemez. Soru soruyorsan cevap geldiğinde bunu demeyeceksin.
Ben burada klip hakkında bir görüş yapsam bile objektif olmaz. Çünkü sevmiyorum. Sanki değerlerine küfür ettik bu kadar yükselmene gerek yok.O zaman klip hakkında görüşlerini belirt kimse senin rap sevip sevmediğin bakmıyor.