El-Bâbin_Şubin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bence sagopa rap yapmıyor. Çünkü yavaş kalıyor.
Bence sagopa rap yapmıyor. Çünkü yavaş kalıyor.
Bu ne yani ?
Linkler görünmüyor mu?Maskeli Balo
Provided to YouTube by Eglence FabrikasiMaskeli Balo · Sagopa KajmerBir Pesimistin GözyaÅlarıâ 2003 Hammer MüzikReleased on: 2003-06-06Auto-generated by YouT...www.youtube.com
https://www.youtube.com/watch?v=lZty1fycS6E
İyi günler.
Kimseye karşı bir duygum yok bu rap dünyasında ama kolera denen kişiye gıcık kaptım bilmiyom niye?
Ay şu adı hastalık olan virüslü kadını gördüm midem bulandı
Dostum adamlar yapmak istemiyorsa yapmazlar, hala pes etmiyor musunuz ; çocuk değil bu herifler, ikisi de 40-45 yaşında adamlar. Öpüşün barışın mı diyorsunuz adamlara.Umarım ceza ile sagopayı da görürüz yeniden.
Şarkıyla özel hayatının ne alakası var ?Kimseye karşı bir duygum yok bu rap dünyasında ama kolera denen kişiye gıcık kaptım bilmiyom niye?
Ha! Ne bilim normalde kimse iyi günler demez. Genellikle kinaye için kullanılır.Linkler görünmüyor mu?
Dinlemen için attım, sonuna da iyi günler dedim.
Kötü bir şey mi yaptım?
ümidimi kesmiycem benDostum adamlar yapmak istemiyorsa yapmazlar, hala pes etmiyor musunuz ; çocuk değil bu herifler, ikisi de 40-45 yaşında adamlar. Öpüşün barışın mı diyorsunuz adamlara.
Umarım ceza ile sagopayı da görürüz yeniden.
Bende bunu anlamıyorum, bu ikisinin arasında olan bir şey.Dostum adamlar yapmak istemiyorsa yapmazlar, hala pes etmiyor musunuz ; çocuk değil bu herifler, ikisi de 40-45 yaşında adamlar. Öpüşün barışın mı diyorsunuz adamlara.
Hakketten 3 günlük rap dinleyicileri gelip de cEzA SAgO barIş PEaCe diyorlar çok gülüyorum...Dostum adamlar yapmak istemiyorsa yapmazlar, hala pes etmiyor musunuz ; çocuk değil bu herifler, ikisi de 40-45 yaşında adamlar. Öpüşün barışın mı diyorsunuz adamlara.
Bruh
Ben bir tane bırakıcam sadece : hayatımda bundan depresif çok az şarkı dinledim.
Featı merakla bekliyorum..