ben kendim gönderiyorsam kargo şubesinde video çekiyorum saat ve tarihi kutu içeriğini göstererek kargo şubesinin verdiği evrağı da fotoğraflıyorum bundan sonra da parayı göndermesini talep ediyorum aynısı ürün alıyorsam da istiyorum şuana kadar bu taktikle hiç sorun yaşamadım bence 2 taraf için de en iyi seçeneklereden biriİkinci el ürün satmanın güvenli bir yolu yokmu sarı site güvenli gelmiyor bana ben ürünü göndericem gönderdiğim kişi ürünü alıp boş kutuyu bana geri iade etse sarı site hiç bir şey yapmıyor.
Ama öylede kargo parası senden çıkıyor ve parayı göndermez ise napıyorsun ?ben kendim gönderiyorsam kargo şubesinde video çekiyorum saat ve tarihi kutu içeriğini göstererek kargo şubesinin verdiği evrağı da fotoğraflıyorum bundan sonra da parayı göndermesini talep ediyorum aynısı ürün alıyorsam da istiyorum şuana kadar bu taktikle hiç sorun yaşamadım bence 2 taraf için de en iyi seçeneklereden biri
cevap basit kargo parasını da talep ediyorum ve bir miktar da kargolama parası istiyorum bazen karşımdaki kişi insan gibi biri değilse uyuz olursam ve parayı göndermezse şubeden çıkmadığın sürece iptal edebiliyorsun kargoyuAma öylede kargo parası senden çıkıyor ve parayı göndermez ise napıyorsun ?
Anladım knk yine riskli ama param güvende mevzusu daha risklicevap basit kargo parasını da talep ediyorum ve bir miktar da kargolama parası istiyorum bazen karşımdaki kişi insan gibi biri değilse uyuz olursam ve parayı göndermezse şubeden çıkmadığın sürece iptal edebiliyorsun kargoyu
bu ikinci el konusu her zaman sıkıntı sen ne kadar doğru bilgi versen bile bir sıkıntı arayan oluyor ya da hiç bilgi vermesen de sanki 40 yıllık tanıdığınmış gibi davranan da oluyo kişilik meselesi biraz da karşındakininAnladım knk yine riskli ama param güvende mevzusu daha riskli