Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SEİKO 5 SKX SSK003K1 GMT OTOMATİK SAAT 13534 TL

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Güzel saat lakin muadili casiolar mevcut bence ederi değil.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Güzel saat lakin muadili casiolar mevcut bence ederi değil.
bu otomatik, gmt ve malzeme kalitesi olarak casionun ortalama modellerine göre çok iyi. casio fp olarak bence dünyanın en iyi markası ama maalesef otomatik saat üretmiyorlar

mortemeyn

80+ Bronze
Saat konusunda bence piyasadan anlayan birinden 2. el bakabilirsiniz çok ucuza ne mallar geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa
Saat olayına heves ettim son zamanlarda. Spor bir saat arıyorum. Veteran arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bütçem 15 bin civari.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ah ulen be güzel saat de para yok.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Saat olayına heves ettim son zamanlarda. Spor bir saat arıyorum. Veteran arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bütçem 15 bin civari.
otomatik olması şart değilse victorinox swiss infantry bakabilirsin tam olarak nasıl bi saat istiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu saati almıştım zamanında, çok sağlam bi saat. içerisinden yedek bir adet daha nato kayış çıkıyor. istersen çelik bilezikli versiyonu da var yaklaşık 1 daha pahalı. onu ister çelik ister nato kayışla da kullanabilirsin. hoşuna giden tarzı belirtirsen başka modeller de önerebilirim.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Fiyatından bağımsız yazıyorum torunlarınıza hatıra bırakabileceğiniz sağlamlık ve kalitede bir saat istiyorsanız Seiko 5 net.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Ah ulen be güzel saat de para yok.
parası olmayan saat severlerin kurtarıcısı casio var. her derde deva yeryüzündeki herkese uyacak modelleri var, gerçekten çok mistik bir marka :D

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

mortemeyn

80+ Bronze
Saat kültürü dediğimiz bir olay var hocam , sizin mantıkla düşünürsek saat takılmamalı zaten telefonumuzda yazıyor saatin kaç olduğu.
2. el çok güzel parçalar var ve fiyatlarıda çok iyi olabiliyor. Anadolu yakasında filan baya oluyor. Bilen birisinden de alınabilir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
2. el çok güzel parçalar var ve fiyatlarıda çok iyi olabiliyor. Anadolu yakasında filan baya oluyor. Bilen birisinden de alınabilir.
evet, 2. el seikolar çok ucuza gidiyo. temiz ve evrakları full olmak şartıyla alınabilir. ama özellikle seiko markasında bu mod muhabbeti falan var modlanmamış orjinalini almaya dikkat etmek lazım. mod olayına karşyıım

mortemeyn

80+ Bronze
evet, 2. el seikolar çok ucuza gidiyo. temiz ve evrakları full olmak şartıyla alınabilir. ama özellikle seiko markasında bu mod muhabbeti falan var modlanmamış orjinalini almaya dikkat etmek lazım. mod olayına karşyıım
Bazen kayışı olmuyor yeni kayış yapıyorlar mekanizma ve çerçeve sağlam orjinal ise alınır bence. Her saat bulunur 2. elde eski yeni benim bir akraba var sağolsun anlıyor alım satım yapıyor baya iyi fiyata ben ondan alıyorum gözlük saat filan. Eyevan filan aldım. Orjinal camı çerçevesi çizik yok. Sıfırı 25-26K baya kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya anlıyor yardımcı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,393
Üyeler
160,844
Son üye
Foxaz
Top Bottom