bu otomatik, gmt ve malzeme kalitesi olarak casionun ortalama modellerine göre çok iyi. casio fp olarak bence dünyanın en iyi markası ama maalesef otomatik saat üretmiyorlarGüzel saat lakin muadili casiolar mevcut bence ederi değil.
Otomatik casio atar mısınGüzel saat lakin muadili casiolar mevcut bence ederi değil.
otomatik olması şart değilse victorinox swiss infantry bakabilirsin tam olarak nasıl bi saat istiyorsunSaat olayına heves ettim son zamanlarda. Spor bir saat arıyorum. Veteran arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bütçem 15 bin civari.
Saat olayına heves ettim son zamanlarda. Spor bir saat arıyorum. Veteran arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bütçem 15 bin civari.
parası olmayan saat severlerin kurtarıcısı casio var. her derde deva yeryüzündeki herkese uyacak modelleri var, gerçekten çok mistik bir markaAh ulen be güzel saat de para yok.
Benyanlıs anlamayında kım verıyor saate bu kadar parayı
Saat kültürü dediğimiz bir olay var hocam , sizin mantıkla düşünürsek saat takılmamalı zaten telefonumuzda yazıyor saatin kaç olduğu.ben de senin gibi düşünüyorum bu paraya bence akıllı saat almak daha mantıklı
2. el çok güzel parçalar var ve fiyatlarıda çok iyi olabiliyor. Anadolu yakasında filan baya oluyor. Bilen birisinden de alınabilir.Saat kültürü dediğimiz bir olay var hocam , sizin mantıkla düşünürsek saat takılmamalı zaten telefonumuzda yazıyor saatin kaç olduğu.
evet, 2. el seikolar çok ucuza gidiyo. temiz ve evrakları full olmak şartıyla alınabilir. ama özellikle seiko markasında bu mod muhabbeti falan var modlanmamış orjinalini almaya dikkat etmek lazım. mod olayına karşyıım2. el çok güzel parçalar var ve fiyatlarıda çok iyi olabiliyor. Anadolu yakasında filan baya oluyor. Bilen birisinden de alınabilir.
Bazen kayışı olmuyor yeni kayış yapıyorlar mekanizma ve çerçeve sağlam orjinal ise alınır bence. Her saat bulunur 2. elde eski yeni benim bir akraba var sağolsun anlıyor alım satım yapıyor baya iyi fiyata ben ondan alıyorum gözlük saat filan. Eyevan filan aldım. Orjinal camı çerçevesi çizik yok. Sıfırı 25-26K baya kaliteli.evet, 2. el seikolar çok ucuza gidiyo. temiz ve evrakları full olmak şartıyla alınabilir. ama özellikle seiko markasında bu mod muhabbeti falan var modlanmamış orjinalini almaya dikkat etmek lazım. mod olayına karşyıım