Neler Yeni

Şeker Portakalı'nı bitirmeli miyim?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
Bugün 100. sayfasına geldim, yaklaşık 80 sayfa kaldı. Günde, genelde bazen 2, bazen 4 sayfa okuyorum. Bugün kendimi zorladım ve 10 sayfa okudum.
Kitaptan pek bir şey anlamadım, 5 yaşındaki çocuk yaramazlık falan yapıyor. Sizce bitirmem lazım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
hamza ilkaya
-insanlar asla değişmez zeze
+ ama o...
- o'da zeze o'da......
bir şey anlamadıysan baştan okumanı tavsiye ederim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bugün 100. sayfasına geldim, yaklaşık 80 sayfa kaldı. Günde, genelde bazen 2, bazen 4 sayfa okuyorum. Bugün kendimi zorladım ve 10 sayfa okudum.
Kitaptan pek bir şey anlamadım, 5 yaşındaki çocuk yaramazlık falan yapıyor. Sizce bitirmem lazım mı?
Çok eğlenceli bir kitap 5 yaşındaki çocuk yaramazlık yapıyor falan filan olarak bakarsan zevk alamazsın. Eğer zorlanıyorsan bence bırak rahat bir zamanda baştan başla. Çünkü zorlanilacak bir kitap değil tek seferde okunup bitirilecek bir kitap.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-insanlar asla değişmez zeze
+ ama o...
- o'da zeze o'da......
bir şey anlamadıysan baştan okumanı tavsiye ederim
Yeni kitap okumaya başladığım için kitabı %100 anlamayı beklemiyorum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok eğlenceli bir kitap 5 yaşındaki çocuk yaramazlık yapıyor falan filan olarak bakarsan zevk alamazsın. Eğer zorlanıyorsan bence bırak rahat bir zamanda baştan başla. Çünkü zorlanilacak bir kitap değil tek seferde okunup bitirilecek bir kitap.
Kendimi biraz daha zorlayıp 152. sayfaya kadar geldim, inşallah yarın da 30 sayfa okuyup bitiririm abi

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Yeni kitap okumaya başladığım için kitabı %100 anlamayı beklemiyorum aslında

Kendimi biraz daha zorlayıp 152. sayfaya kadar geldim, inşallah yarın da 30 sayfa okuyup bitiririm abi
bende baya okuyan birisiyim o kitaba başladığımda gerçekten çok sıkılmıştım yarıda bıraktım ama tekrar başlayacağım merak ettim. Kitap okumakta zorlanıyorsanız Stefan Zweig ktaplarını okuyabilirsiniz hem çok sarıyor hem de çok uzun değiller

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende baya okuyan birisiyim o kitaba başladığımda gerçekten çok sıkılmıştım yarıda bıraktım ama tekrar başlayacağım merak ettim. Kitap okumakta zorlanıyorsanız Stefan Zweig ktaplarını okuyabilirsiniz hem çok sarıyor hem de çok uzun değiller
Uzayda Piknik'i okudunuz mu? Okuduysanız nasıldı?

Oku bitir tek olayın 5 yaşındaki çocuğun yaramazlıkları olmadığını anlarsın xd

Portekizli mi biri var onunla iyi anlaşmaya başladı zeze abi

bir de feci dayak yedi
Öyle olaylar sonradan çoğalıyor baya bişey oluyor spoiler vermek istemem ama ilerledikçe eğlenceli ve daha anlamlı oluyor bitirmen tavsiyemdir

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Top Bottom