Neler Yeni

Şeker Portakalı'nı bitirmeli miyim?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Yeni kitap okumaya başladığım için kitabı %100 anlamayı beklemiyorum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendimi biraz daha zorlayıp 152. sayfaya kadar geldim, inşallah yarın da 30 sayfa okuyup bitiririm abi
Illa bitirmek istiyorum diyorsan bitir ama bu kitap zorla okunacak birsey değil piyasanın en hafif eğlenceli kitaplarindan. Bizzat okurken kahkaha atıp ağlamışlığım var. Okuma alışkanlığını kazanınca tekrar okumanı kesinlikle tavsiye ederim. Kitap okuma alışkanlığı kazanman için harry potter serisini okumanı öneririm. 7 kitabı okuduktan sonra kitaplardan kolay kolay sıkılmazsın. Ondan sonra iş bankasının modern klasikler serisi var ordan popüler kitapları oku ondan sonra Rus edebiyatına kafa atarsın anlamadığın kitap kalmaz

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
Illa bitirmek istiyorum diyorsan bitir ama bu kitap zorla okunacak birsey değil piyasanın en hafif eğlenceli kitaplarindan. Bizzat okurken kahkaha atıp ağlamışlığım var. Okuma alışkanlığını kazanınca tekrar okumanı kesinlikle tavsiye ederim. Kitap okuma alışkanlığı kazanman için harry potter serisini okumanı öneririm. 7 kitabı okuduktan sonra kitaplardan kolay kolay sıkılmazsın. Ondan sonra iş bankasının modern klasikler serisi var ordan popüler kitapları oku ondan sonra Rus edebiyatına kafa atarsın anlamadığın kitap kalmaz
Hocam evde taht oyunları da var, yaklaşık 50 sayfa okudum, biraz ağır geldi galiba. Çok karakter var. Onu okuyayım mı peki?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
ulan be cocukken okumuştum aynı şekil hep çocugun hikayesini dinliyoruz pek bir şey anlamadım kitaptan spoiler gibi olmasın sonunda kötü bir şey oluyordu galiba

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hocam evde taht oyunları da var, yaklaşık 50 sayfa okudum, biraz ağır geldi galiba. Çok karakter var. Onu okuyayım mı peki?
Taht oyunlarını ben okumadım dili kurgusu ağır midir bilmiyorum o yüzden pek birsey diyemem. İstediğin bir kitap varsa sana pdfsini atabilirim pdf okumak kitap okumak kadar zevkli değil ama kitaplar artık aşırı pahalı olduğundan bazen pdf okumaya mecbur kalıyoruz

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
İş bankası deyince aklıma geldi, okulda Pollyanna'yı okumuştum ve çok sevmiştim. Ama okulda olduğum için bu kadar dikkat verebildim herhalde.

Shourd

80+ Gold
okumuştum halen aklında info vercektimde ayıp olur vermiyim oku derim küçük yaş için iyiydi be

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
Bitirdim ve sanırım kütük olduğum için neredeyse hiç üzülmedim

Top Bottom