Altheaaaa44
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Beyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
Mete Han, Cengiz Han, Atilla, Fatih, AlparslanBeyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
adam iyiki duyulmamış isim dedibir çocuğum olursa adına hep Abdurrahman koymak istemiştim hadislere göre Allah'ın en sevdiği ad Abdullah imiş yanlışım yoksa eğer
tamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han neadam iyiki duyulmamış isim dedi
Türk isimleri?tamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne
türk ismi diye adam moğol ismi önermişTürk isimleri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arap isimler ne işe yarar şimdi adam bide duyulmamış demiş hadi benimki neyse ama seninki?
abdülhamit ne ya yok fetullahtamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne