SELAMİN ALEYKÜM BEYLER İSİM ÖNERİSİ

• Atlas
  • Rüzgar
  • Doran
  • Aryan
  • Kuzey
  • Baran
  • Deniz
  • Eren
  • Yaman
  • Poyraz
kağıda yaz kura çek hangisi çıkarsa

Beyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
Ben iki erkek evladım olursa Tuğrul ve Çağrı koymayı düşünürdüm. Sizde eğer ikinciyi düşünüyorsanız bunlardan birini koyabilirsiniz hoşunuza gittiyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne
Tamam kanka en Müslüman sensin.

Yasir
Çağan
Yankı
önemli olan tek isim mi iki isim mi olması benim adım babamın babası ve dedesinin adını birleştirip koymuşlar, kuzenimin adı babamın en sevdiği sanatçı olan müslüm gürses in adını koymuşlar . (sülalede benimle aynı isimde 4/5 en az var)

"Ne olacak senin bu titreyen ellerin, dizlerin ve sesin?" Bir sokak lambasının altında, Yankı Sarca... Ne olacak bizim bu halimiz? "Geceler boyunca, aradım sabahları. Bir yandım bir söndüm kayboldukça. Son kalan umudum, bir sokak lambasında." Aydınlıkta bile bizim pusulamız olacak, sokak lambası.

Alp , Baran , Berkay , Kutay , Oğuz

tamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne
أنت الأكثر عربيًا anladığını umuyorum

Beyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
soyadınıza uyumlu bir isim daha iyi olur soyadınızı yazarsanız daha iyi örnekler yazabilirler

Hocam geçenlerde ünide dersteyim kadın bir hoca ders veriyor neyse sohbet muhabbet ediyoruz hoca dedi benim kızım var falan bizde maşallah hocam vb dedik, sorduk ismi ne diye luna diye abudik gubudik bir şey dedi sizin dediğiniz gibi böyle yabancı tarzı içimden geçirdim dedim kediye köpeğe mi ad veriyonuz çocuğa mı ? sizin için şu an ilgi çekici olabilir ama inanın yabancı tarzı isim vermek çocuğa yapabileceğiniz bir kötülük bence çok absürt ve abes duruyor. Türk isimleri ve kültürümüzde ki isimler bence gayet yeterli Allah izin verirde bir oğlum olursa Recep Enver koymayı düşünüyorum, bizde ilk oğula dedenin ismi verilir gelenektir, Enver Paşayı'da çok severim, bence sizde böyle anlamı ve anısı olan bir isim verin.

Onlarda arap ismi diye geçelim o zaman?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,730
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri