Ben iki erkek evladım olursa Tuğrul ve Çağrı koymayı düşünürdüm. Sizde eğer ikinciyi düşünüyorsanız bunlardan birini koyabilirsiniz hoşunuza gittiyse.Beyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
Tamam kanka en Müslüman sensin.tamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne
john kennedy abraham lincolnBeyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
أنت الأكثر عربيًا anladığını umuyorumtamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne
MuskELON.
soyadınıza uyumlu bir isim daha iyi olur soyadınızı yazarsanız daha iyi örnekler yazabilirlerBeyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z
Onlarda arap ismi diye geçelim o zaman?tamam türetme yapılabilir abdülrezzak olur abdülmecit abdülhamit olur olur da olur yani senin ad ne alaka orta asyada mıyız cengiz han ne
BerkBeyler cümleten hayırlı akşamlar allah nasip ederse inşallah oğlum olucak farklı isim düşünüyorum sizden ricam çok duyulmamış yabancı gibi böyle isimler önerir misiniz z