VitoScaletta
80+ Gold
orjinale çevirmek dünyanın en basit işi o yüzden sorun olmaz kırık yapıp bütün oyunları bitirip satıcaksın en iyisiKırık konsol satmak zor olmazmı
orjinale çevirmek dünyanın en basit işi o yüzden sorun olmaz kırık yapıp bütün oyunları bitirip satıcaksın en iyisiKırık konsol satmak zor olmazmı
neden ? yaptım bileDoğru.
Ben de 20 oyun var,Hikayeleri felan bitirdim,BF 4 ü felan online oynuyordum mesela ama çok seçenekli değil haklısıngüncelleme sakın yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkesin derdi exlusive oyunları bitirmek ne online ı online girenmi kaldı ps3 te
"PS3 online oynayan mı kaldı ?" sorusuna doğru dedim.neden ? yaptım bile
PS 4 gelicek bedavaya Temmuzda ondan dolayı kırdırmayı düşünmüyorum.Satıcağım 500 tl ye felanorjinale çevirmek dünyanın en basit işi o yüzden sorun olmaz kırık yapıp bütün oyunları bitirip satıcaksın en iyisi
the last of us uncharted bunları bitirmen lazım ps3 elindeyseBen de 20 oyun var,Hikayeleri felan bitirdim,BF 4 ü felan online oynuyordum mesela ama çok seçenekli değil haklısın
Daha almadım,Pc ye alacağım ama korsan olarak indirmek istiyorum bu ikisini,Sence korsan yapmayayımmıthe last of us uncharted bunları bitirmen lazım ps3 elindeyse
tamam teşekkürler bu arada clash of clans klandan atılmışım yanlış bağıştan kusura bakmayın öyle bir kural olduğunu"PS3 online oynayan mı kaldı ?" sorusuna doğru dedim.
güncelleme sakın yapma
yaptım bile neden ki ?
neden yapmayayım güncelleme ? yaptımgüncelleme sakın yapma
herkesin derdi exlusive oyunları bitirmek ne online ı online girenmi kaldı ps3 te
BEBKING sen miydin? Tam sinirli anımda oyuna girmiştim sende yanlış bağış yapınca öyle bir şey oldu kusura bakma geri gelebilirsin.tamam teşekkürler bu arada clash of clans klandan atılmışım yanlış bağıştan kusura bakmayın öyle bir kural olduğunu
evet,önemli değil geleceğimBEBKING sen miydin? Tam sinirli anımda oyuna girmiştim sende yanlış bağış yapınca öyle bir şey oldu kusura bakma geri gelebilirsin.
Güncelleme yapmayınız. Aksi taktirde kırık olan makineniz , orjinal hâline geri döner.teşekkür ederim peki sistem güncellemesi var diyor playstation kırık olduğu için güncelleme yaparsam her hangi oyun silinmesi falan olur mu ?
yaptım güncelleme nolacak şimdi ?Güncelleme yapmayınız. Aksi taktirde kırık olan makineniz , orjinal hâline geri döner.
pc ye alamazsınki 2 side exclusıve oyun asla pc ye çıkmazlarDaha almadım,PC ye alacağım ama korsan olarak indirmek istiyorum bu ikisini,Sence korsan yapmayayımmı