Neler Yeni

Çözüldü✓ Selamun aleyküm biraz daha kişisel bir soru sorulan masaüstümü laptop mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Semih
Ben hem dizi film hem de oyun oynayan birisiyim. Masaüstünde dizi filmi rahatça izleyebilirmiyim diye düşünüyorum. Siz nediyorsunuz ? Masaustlerinde 11000 TL ye güzel bi sistem buldum ama birşeyler izlemek konusunda pişman olmaktan korkuyorum.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Ve aleyküm selam. Ben olsam aynı parayı verip de daha zayıf bir ürünü sırf taşınabiliyor diye almazdım. Film izlemek dışında taşınabilir olmasıyla bir derdiniz yoksa (iş için farklı mekânlarda kullanmak, üniversite gibi) ben masaüstü tavsiye ederim. Hem -alacağınız monitöre bağlı olmakla birlikte- daha büyük bir ekranınız olur ki uzaktan bile izleyebilirsiniz bu şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve aleyküm selam. Ben olsam aynı parayı verip de daha zayıf bir ürünü sırf taşınabiliyor diye almazdım. Film izlemek dışında taşınabilir olmasıyla bir derdiniz yoksa (iş için farklı mekânlarda kullanmak, üniversite gibi) ben masaüstü tavsiye ederim.
Masaüstünde sadece kuşkum rahat olurmu diye taşınabilirlik cokta umrumda değil aslında

Qbört

80+ Bronze
Rahat bir masa ve koltuk almanız gerekli eğer büyük bir tabletiniz veya televizyonunuz var ise yansıtma yapılabilir belki. Pc masası yatağa yakın ise monitörü çevirip yaslanarak da izlenebilir. Taşıma amaçlı çok önemi yok ise önermem. Oyun konusuna gelirsek bu bütçeye masa üstü kârlı olarak görüyorum.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Masaüstünde sadece kuşkum rahat olurmu diye taşınabilirlik cokta umrumda değil aslında
O zaman yine masaüstü alın derim. Onun dışında koltuk rahat olduktan sonra her şey rahat olur 😅 Hem oyun konusunda da çok daha rahat edersiniz 👍🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,044
Üyeler
167,041
Son üye
ceyaga
Top Bottom