Neler Yeni

Yardım Yeni Sistem Kurulumunda Oyun Kapanma Sorunu

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
77
ustalarım yeniden Selamün Aleyküm hayırlı cumalar güzel akşamlarınız olsun nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
4 aydır piyasada yoktum 5 ay önceki aldığım yeni sistemde bazı sorunlar yaşamıştım ve şimdi parçaları sıfır aynı markalarla değiştirdim ekran kartı işlemci birde anakart harici onlardada sorun yoktu
şimdi bu akşam yeniden kurdum sistemi ve cs2 yükledim birde valorantı yükledim ancak her 2 oyundada hata vermeden kapanıyor en basit şeyi sunayım size
valorantı yükledim kurdum sıfır daha bilgisayarda hiç bir şey kurulu değil sadece driverlar onlarda en son güncel hali ile
oyuna giriyorum ama 3-4 dakka sonra hata vermeden atıyor 2.kere açtığım zaman bana bu hatayı veriyor : a critical error has occurred and the process must be terminated
napabilirim ne edebilirim lütfen bilen kişi bi yardımcı olursa çok memnun olurum artık sisteminde bir tadına bakmak isteriz

1746207519263.webp

aynı bu hatayı alıyorum

Sıcaklık takibi yapıyor musun? Isınmadan kaynaklanabilir veya psu güç verirken problem yaşıyor olabilir.
yapıyorum hocam hiç bir ısınma sorunu yoktur benchmark testinide denedim birçok test onlarda sorun yok olarak gösteriyor
psu güç verirken onuda inceledim baktım sıfırdan taktım hiç bir problem yok hocam

yapıyorum hocam hiç bir ısınma sorunu yoktur benchmark testinide denedim birçok test onlarda sorun yok olarak gösteriyor
psu güç verirken onuda inceledim baktım sıfırdan taktım hiç bir problem yok hocam
OCCT power testi yapsana bi.

Geri