Anime Katledici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
dostlar dedem selanik gçömeni kimliğinde yazıyor selanik diye ama dedemin yunan vatandaşlığı yok başvuru yapsa kabul alır mı alırsa benimde olur mu ?
Alırsın hatta hemen al AB Vatandası olursun cifte vatandaşlık olursa...dostlar dedem selanik gçömeni kimliğinde yazıyor selanik diye ama dedemin yunan vatandaşlığı yok başvuru yapsa kabul alır mı alırsa benimde olur mu ?
nasıl ya öyle bir şey olmuyor diye biliyorum sadece dedesi alırHocam bence hemen başvurun babanız ve sizde alırsınız rahatlıkla ab vatandası olabilirsin baya bi avantaj
Nasınasıl ya öyle bir şey olmuyor diye biliyorum sadece dedesi alır
Pardon bu farklı bir olay galiba sizde alabiliyorsunuz bir araştır
Hocam baba yunan vatandaşlığı aldıysa sende alabilirsin senin çocuğunda alabilir oluyor sanırım ya olmuyorsa büyük şok yaşayabilirim sanırımPardon bu farklı bir olay galiba sizde alabiliyorsunuz bir araştır
Benim kafam karıştı hocam pardon dedesi oralı olduğu için kendide oralı sayılır benim direkt kafam sonradan alınan vatandaşlığa gitti pardonHocam baba yunan vatandaşlığı aldıysa sende alabilirsin senin çocuğunda alabilir oluyor sanırım ya olmuyorsa büyük şok yaşayabilirim sanırım
bugaristanlı arkadaşım var onun var mesela dedesi falan bugar göçmeniymişSen alamazsın.
vatandaşlığı deden sayende alabilmen için baban doğmadan önce dedenin vatandaş, babanında sen doğmadan önce vatandaş olması gerekiyordu.bugaristanlı arkadaşım var onun var mesela dedesi falan bugar göçmeniymiş