4k civarında indirimle Cloud 3 Wireless. Eqolayzer ayarıyla uğraşmak zor gelmiyor. Harici ped temin edilirse takılabilir. İlk tercih, 1000TL altında Turtle Beach modelini almak olur.Hemen hemen aynı fiyata siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden?
"1000TL altında Turtle Beach" Nerede satılıyor zor değilse link yollayabilir misin?4k civarında indirimle Cloud 3 Wireless. Eqolayzer ayarıyla uğraşmak zor gelmiyor. Harici ped temin edilirse takılabilir. İlk tercih, 1000TL altında Turtle Beach modelini almak olur.
Cloud II Core'un performansı fiyatına göre olması gerektiği gibi değil, daha alt seri olduğundan kaynaklı. Cloud 3'ün de fiyatı normalin üstünde, 2.5k civarına dahi düşüyordu ara sıra. 4k bütçe için de Cloud 3 Wireless'i indirimle almak mantıklı olur. Şu anki fiyatlar epey yüksek.
Bakmaya eriniliyorsa elbet de."1000TL altında Turtle Beach" Nerede satılıyor zor değilse link yollayabilir misin?
En azından paylaşımlar ithalatçi garantili yapıyor durumu. Üzecek performans sergilemez ancak oyun performansına göre, diğer kulaklıkların sunduğu performanstan daha geride kalır. Bu yönü de önemliyse Nova 5 veya HS80 alternatif olabilir lakin 5k civarında oluyorlar genel olarak. Kablolu olması sorun değil görünene göre, Nova 3 de alternatif olabilir.Cloud 3 wireless indirimi beklemek evet en doğrusu gibi ne zaman ne kadar indirim olacağının garantisi yok. Bir de cloud serisi oyun dışında müzik film YouTube vb üzüyor mu?
mikrofon kalitesi çok umrunda değilse C2 nin ses kalitesi daha iyi idi sanırım kendim c3 kullanıyorum aldım 30 dakka ayar çektim çok memnunum.Hemen hemen aynı fiyata siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden?
Ayrıca bu fiyata yakın başka öneriler de açığım.
Bakmaya eriniliyorsa elbet de.
PS4, PS5, PC, NİNTENDO SWİTCHTE KULLANILABİLİR.
İnceleme yorumlarına göre ses kalitesinin iyi olabileceğini umut ediyorum. Rtingste tüm bilgiler mevcut, yine de yazayım Kablolu kullanılmıyor. Şarjda iken de kullanılabiliyor. Bluetooth yok. Alınır mı diye soranlar var, bence alınır çünkü marka bilinen bir Amerikan markası ve fiyatı 100 dolarmış. 801 TL şaka gibi bir fiyat daha ne olsunBu arada siparişim kargoya verilmiş.
2.4GHZ ADAPTÖRLE ÇALIŞIR KUTUDAN ÇIKIYOR.![]()
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İNCELEME VİDEO...
- mershadow
- Cevaplar: 411
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Bunlar maksat örnek, ara sıra stok geliyor, bazen aldığını yazanlar oluyor konularda.![]()
600 serisinden sonra 700 serisi de pazarama sitesinde indirime girmiş gözüküyor.En önemli fark bluetooth özelliğinin eklenmiş olması.Bazı hesaplara tanımlanan ekstra indirim kuponu ile daha uyguna geliyor.1 adet 1040 tl olarak sipariş geçtim.
- nextman--
- Cevaplar: 445
- Forum: Sıcak Fırsatlar
En azından paylaşımlar ithalatçi garantili yapıyor durumu. Üzecek performans sergilemez ancak oyun performansına göre, diğer kulaklıkların sunduğu performanstan daha geride kalır. Bu yönü de önemliyse Nova 5 veya HS80 alternatif olabilir lakin 5k civarında oluyorlar genel olarak. Kablolu olması sorun değil görünene göre, Nova 3 de alternatif olabilir.
Bayramda 2800 e aldım kablolu cloud çok herseyiyle çok memnunum4k civarında indirimle Cloud 3 Wireless. Eqolayzer ayarıyla uğraşmak zor gelmiyor. Harici ped temin edilirse takılabilir. İlk tercih, 1000TL altında Turtle Beach modelini almak olur.
Cloud II Core'un performansı fiyatına göre olması gerektiği gibi değil, daha alt seri olduğundan kaynaklı. Cloud 3'ün de fiyatı normalin üstünde, 2.5k civarına dahi düşüyordu ara sıra. 4k bütçe için de Cloud 3 Wireless'i indirimle almak mantıklı olur. Şu anki fiyatlar epey yüksek.
Cloud 2 core kullandım. şu an ise hs80max kullanıyorum. Sadece cloud 2 core bazında konuşursam; mikrofonu cidden kötü, ses kalitesi ise tizler ön planda beni rahatsız etmişti müzik dinlerken falan. Ancak günlük hayatta momentum 4 kullanıyorum aradaki fark tabii çok fazla olacaktır ancak hs80 müzik dinlerken falan gayet tatmin ediyor beni, cloud 2 core hiç etmemişti beni. Ancak, bu cloud 2 core modelinden ziyade genel hyperx ürünleri için geçerli diye biliyorum. önceden bir kablolu hyperx kulaklık denediğimde de ses kalitesinin kötü olduğunu hatırlıyorum. Bluetooth yok, sadece usb ile çalışıyor ancak bu eksi bir yan değil bilgin olsun. Benim kafamı çok sıkmıştı, biraz küçük geldi. kulaklıkları tamamen uzatınca bile tam yetmemişti bana. Kulak pedleri suni deri bu yüzden terletebiliyor ancak dışarından gelen sesleri iyi engelliyor fps oyunları için ideal. Ek olarak pedler bana ibraz küçük geldi yani geniş pedlerle kulağı tam sarmıyor da bir tık kulağımın üzerine denk geliyordu.Hemen hemen aynı fiyata siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden?
Ayrıca bu fiyata yakın başka öneriler de açığım.
Seste boğukluk var mı?Bayramda 2800 e aldım kablolu cloud çok herseyiyle çok memnunum
Hayır mükemmel bir sesi var hem oyun olsun hem müzik olsun cs de miragedan ancient daki adamı duyabiliyorum öyle diyim mikrofonu çok temiz harika gürültü engellemesi varSeste boğukluk var mı?