Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.max 30k bütçe
aktif saatlerden nelerdirAlacağınızı alın, yılbaşından sonra her şeye her zamanki gibi zam gelecek. Özellikle gıda sektörüne. Yarın aktif saatlerde bütçe belirtip konu aç, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olurlar.
???Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.
![]()
PHOENIX-4060 V3 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
PHOENIX-4060 V3 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde özelleştirebilirsin.
kazıkTam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.
![]()
PHOENIX-4060 V3 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
PHOENIX-4060 V3 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde özelleştirebilirsin.
Neyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.kazık
Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?kanki 30k verip de 4060 almak sence de![]()
ben almışken uğraşmak istemiyorum o yüzden benim için önerdiğin saçma dostum sen ilerde eline para geçicekse ilerde alıcağın ekran kartına da darboğaz olmicaksa yapıştırNeyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.
Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?
diğer bütün parçalar daha iyi olucak diye 4060 almanın nesi mantıklıNeyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.
Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?