Neler Yeni

Sene sonu indirimleri gelir mi?

Koz-1

80+
Reaksiyon skoru
31
Sistem almayı planlıyorum ama yılbaşı indirimleri olur mu beklemeli miyim yoksa alıp geçmeli miyim? varsa öneri sistemleriniz bu foruma yazabilirsiniz
istediğim tek kriter 240+ fps Pubg en fp sistem olsun fiyat önemli değil. tşk

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Yok aksine zam gelecek çünkü yeni yılda %15 ila %25 ekstra vergi geliyor bulduğun sisteme yapış. Bütçen ne?

max 30k bütçe
Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.

fw.png

Bu şekilde özelleştirebilirsin.

kanki 30k verip de 4060 almak sence de :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Alacağınızı alın, yılbaşından sonra her şeye her zamanki gibi zam gelecek. Özellikle gıda sektörüne. Yarın aktif saatlerde bütçe belirtip konu aç, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olurlar.

Alacağınızı alın, yılbaşından sonra her şeye her zamanki gibi zam gelecek. Özellikle gıda sektörüne. Yarın aktif saatlerde bütçe belirtip konu aç, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olurlar.
aktif saatlerden nelerdir

Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.

Alıntıyı görüntüle

???

Alıntıyı görüntüle

kazık

vallahi benim gecen hafta baktıgım 40k olan sistemler 42-43 falan olmuş durum iyiye gitmiyor

Neyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.

Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?
ben almışken uğraşmak istemiyorum o yüzden benim için önerdiğin saçma dostum sen ilerde eline para geçicekse ilerde alıcağın ekran kartına da darboğaz olmicaksa yapıştır

Neyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.

Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?
diğer bütün parçalar daha iyi olucak diye 4060 almanın nesi mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,669
Üyeler
173,234
Son üye
oznr74
Geri