Neler Yeni

Senetle ve ya kredi kartsız PC nasıl alabilirim

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
Arkadaşlar bankadan kredi çekemiyor bizimkiler kredi kart ile taksit falan da yapamıyoruz bilgisayar alacağım fakat hangi mağazalarda yapar evkura sorduk da orası olmadı zaten evkurda fiyatlar çok uçuk var mıdır tavsiyeniz ? Bu arada tanıdıklara sordum onlar da yapamazmış kredi işini.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,253
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Oyuncu Bilgisayarı mı lazım?

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Hocam öncelik ile sinerjinin 20 bine satmış olduğu bilgisayarı evkur 18 bine satıyor linkleri bırakıyorum
24 bin lira ise peşinatsız elden taksitli fiyatı bunlar mı çok uçuk geldi sana? He çıkmadı vermiyorlar banka oldukları için desen anlarım.
Sinerji
Evkur

Efem1905

80+ Bronze
Hocam öncelik ile sinerjinin 20 bine satmış olduğu bilgisayarı evkur 18 bine satıyor linkleri bırakıyorum
24 bin lira ise peşinatsız elden taksitli fiyatı bunlar mı çok uçuk geldi sana? He çıkmadı vermiyorlar banka oldukları için desen anlarım.
Sinerji
Evkur
1650 sistem 20 bin lira pardon da ayak üstü adam

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkındayım ya gerçekten üstüne çok fazla komisyon koyuyorlar monsterda olsa keşke bu elden taksit muhabbeti

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Sinerji
Evkur
1650li sisteme 20k para veren enayilere burdan selam olsun

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
1650 sistem 20 bin lira pardon da ayak üstü adam
Tabii ki alınmaz doğru ancak demek istediğim msi ürünleri pahalı "genel" olarak başka sitelerde daha pahalı burada demek istediğim diğer sitelere göre "aynı marka aynı ürün" çok uçuk bir fiyat değil umarım binaliye anlatır gibi anlatmışımdır anlamanız için.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar bankadan kredi çekemiyor bizimkiler kredi kart ile taksit falan da yapamıyoruz bilgisayar alacağım fakat hangi mağazalarda yapar evkura sorduk da orası olmadı zaten evkurda fiyatlar çok uçuk var mıdır tavsiyeniz ? Bu arada tanıdıklara sordum onlar da yapamazmış kredi işini.
21. Yüzyılda senetle iş yapılmaz. Senetle çok fiyat bindirilebilir. Biriktirip alın desem, biriktirene kadar bilgisayar fiyatları ne kadar artar ? Bilemeyiz.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
21. Yüzyılda senetle iş yapılmaz. Senetle çok fiyat bindirilebilir. Biriktirip alın desem, biriktirene kadar bilgisayar fiyatları ne kadar artar ? Bilemeyiz.
Doğru söylüyor ya da ufaktan upgrade ede ede gideceksin.

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
Ya biriktirme işi çok zor parça parça almak da baya zor belki biriktirip apu sistem alıp ekran kartı için birikim yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama istediğim performansı alamayacağım apu sistemle aşırı zor gibi duruyor ekran kartlarının fiyatı çok uçuk

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yasa dışı böbrek bağışı ile karşı taraf size bağış yaparsa alırsınız. (Şakayı kurallara göre yasallaştırmaya çalışınca zevki kalmıyor)

Şaka bir yana çok zor. Ben kredi kartıyla bile almayı beceremiyorum. Aslında beceririm ama alamıyorum. Alırım ama seçemiyorum. Seçerim ama bu sefer satıcı tırt çıkar. Böyle döngü devam ediyor.

Kime stress testi yaparmısınız dediysem ya bakmaya bile tenezzül etmedi yada yarın yaparım dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,763
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom