Neler Yeni

Senin bu konu hakkındaki düşüncelerin nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
İlk önce ben eski lağtopumu satmaya çalışıyorum donanım arnlamında günlük kullanımda gayet güzel bi laptop kasada kırıklar vardı mesela ben bu laptopu kasasından alıp normla kasaya monte etsem satabilirmiyim 1006756813 kodlu sahibinden ilanı sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir satışta ekranında var onla şey yapıp toplu satışmı yapsam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,018
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Satamazsın. Anakartı kullanarak AIO PC yapabilirsin. Buna da orta düzey bilgi gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amatörce dalmışsın kasaya daha sonra hızlı yapıştırıcıyla yapıştırmaya çalışmışsın..

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İlk önce ben eski lağtopumu satmaya çalışıyorum donanım arnlamında günlük kullanımda gayet güzel bi laptop kasada kırıklar vardı mesela ben bu laptopu kasasından alıp normla kasaya monte etsem satabilirmiyim 1006756813 kodlu sahibinden ilanı sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir satışta ekranında var onla şey yapıp toplu satışmı yapsam
997687389 Ben bu ilanı seninkine bakarak bedava veriyorum o zaman sanırım yani bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satamazsın. Anakartı kullanarak AIO PC yapabilirsin. Buna da orta düzey bilgi gerekir.

Amatörce dalmışsın kasaya daha sonra hızlı yapıştırıcıyla yapıştırmaya çalışmışsın..
Yani şöyle kasaya koysam direk işte bi şekilde vidalasam monitör versme yanında 2 tane 4k ya gidermi ıps 60hz 1920x1080 1600x900 60hz

997687389 Ben bu ilanı seninkine bakarak bedava veriyorum o zaman sanırım yani bilemedim.
Valla laptop taşmış

Hocam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,018
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji