Fazla yemek hazımsızlık yapmış olacak ki biri çökmüş diğeri dimdik. Hem zaten diktatörler erken yaşlanırRTE 69, KK 75 yaşında. KK da çatlaklar çukur olmuştur senin lafına göre....
olum sen nasıl bir rte düşmanısın la sakin ol azcık o adam gittiğinde hayatında değişiklik olmicak bir partiye körü körüne sarılmıssın yazık sana yaFazla yemek hazımsızlık yapmış olacak ki biri çökmüş diğeri dimdik. Hem zaten diktatörler erken yaşlanır
adamı pqr(no) sitelerinde neler yaptılar editleyerek adamı rezil ettiler açıklamalarını anlatmak istediği yerde kestiler ve onunla dalga geçtiler
al işte ona oy vereceğimi nereden çıkardın?avatarınla uyumlu video olmuş başarılar
Evet AKP liler yaptı. Yayan Ali Yeşildağ hesabı da AKP li bir kadının zatenadamı pqr(no) sitelerinde neler yaptılar editleyerek adamı rezil ettiler açıklamalarını anlatmak istediği yerde kestiler ve onunla dalga geçtiler
Vatanımın düşmanı benim de düşmanımdır çünkü. Dost mu olacaktım?olum sen nasıl bir rte düşmanısın la sakin ol azcık o adam gittiğinde hayatında değişiklik olmicak bir partiye körü körüne sarılmıssın yazık sana ya
asıl gitmezse o zaman ki değişikliği görolum sen nasıl bir rte düşmanısın la sakin ol azcık o adam gittiğinde hayatında değişiklik olmicak bir partiye körü körüne sarılmıssın yazık sana ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
SİNAN OĞANA BASIN GİTSİN AGA YAA
ince chp oylarını çalıyordu akp neden yapsın meselaEvet AKP liler yaptı.
Vatanımın düşmanı benim de düşmanımdır çünkü. Dost mu olacaktım?
oha akp liler vatan düşmanımı usta yapma beaaaaaaa sakinnnnnn birazzzzEvet AKP liler yaptı.
Vatanımın düşmanı benim de düşmanımdır çünkü. Dost mu olacaktım?
Yok öyle değil. DEMOKRASİ= FETÖ Kasediyle CHP başkanını istifa ettirip yerine geçmektir. Sonrada rakibin olan adaya 45 gün boyunca küfredip ailesini tehdit etmek oda yetmeyincede yine FETÖ kasediyle adaylıktan çekilmeye zorlamaktır. Demokrasi arıyorsan adresi KK....evladım bak siyasetten bir şey anladığın yok attığın oy umrumda bile değil bilgilen diye söylüyorum demokrasi böyle birşeydir zaten yönetimin demokratik bir şekilde her dönem değişmesi gerekmektedir avrupada amerikada vs örneklerini her yerde görebilirsin hollanda bile ya bak konyadan daha küçük bir ülke adamların gyh bizden daha fazla allahın aşkına sen hala bu sistemi savunuyorsun ya
O zaman görürse neyi görür bilememasıl gitmezse o zaman ki değişikliği gör
AKP' liler demedim yalnız iyi okuoha akp liler vatan düşmanımı usta yapma beaaaaaaa sakinnnnnn birazzzz