Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
boş insansın ya ciddi söylüyorum yazık kafana daha insanların şahsi fikirlerine saygınız yok.daha fazla cevap vermeyeceğim bu konuya
İnsanların fikirleri dediğin şey senin vatandaşlık görevin kral bana boş insansın diyorsunda hiç değilse fikrimin arkasındayım. Sizin gibi iki yüzlüler yüzünden gelişmiyor ülke. Hem akpden memnun değilim diyorsun hemde oy vermeyeceğim diyorsun yazık valla kafana

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
sen çok gocunmusun aga söyliyim chp bir poh yapamaz ciddiyim bu arada
dostum hiç 6 lı masanın güçlendirilmiş parlemental sistem kitabını okudun mu bişlmiyorum aynısı akpnin de var ben şahsen sevdiğim için siyaseti ikisini de okudum istersen sana linklerini de atabilirim ve akpninki birebir muhalefetten kopyalanmış bir kitap diyebilirim cidden muhalefet bence dersini aldı ve iyi bir şekilde geliyor eğer başımızdaki adam kalırsa bir dahaki seçim diye bir şey bile konuşamıyor olabilir lütfen yapmayın

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
BEYLER RTE KEMALİ DÖVER NET YA TARTIŞMIYALIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu seçimde birtek sinan oğana oy atana saygım var

2+2 4 gardaş
Niye böyle bir düşüncedesiniz? Takım tutmuyoruz ki. Benim herkese saygım var, bana saygısı olmayan kişilere bile. Bu düşünceyle sadece kutuplaşmalar olur. Siyasetçilere bu kadar güvenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.

İceWolf

80+ Silver
Çok merak ettiğim bir soru var chp li arkadaşlarım. 7 li masanın son üyesi Hdp hakkında ne düşünüyorsunuz bu kararı mantıklı buluyor musunuz oy kullanırken yoksa tayyip gitsinde ne olursa olsun mu diyorsunuz ?
Tayyip gitsinde PKK FETÖ gelsin, biz onlarla kardeşiz diyorlar.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Çok merak ettiğim bir soru var chp li arkadaşlarım. 7 li masanın son üyesi Hdp hakkında ne düşünüyorsunuz bu kararı mantıklı buluyor musunuz oy kullanırken yoksa tayyip gitsinde ne olursa olsun mu diyorsunuz ?
hdp masada değil? a.p selahattin demirtaşı içeri attığı için aday gösteremediler ve emek ittifakı da muhalefeti desteklemeyi seçti hepsi bu?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,672
İsim
Lokman Doğan
kk'nin en büyük vaadlerinden birisi olan demirtaşı ve kavalayı serbest bırakmak olduğu için bende oyumu gönül rahatlığıyla erdoğana basacağım.demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınız .d
ya rtenin öcalana elçi göndermesi ? rte kürtlerden oy almak için boş mu durur sence?

WhoCares

80+ Gold
BEYLER RTE KEMALİ DÖVER NET YA TARTIŞMIYALIM

bu seçimde birtek sinan oğana oy atana saygım var

2+2 4 gardaş
senin kendine saygın olmadığını avatarından anlamak çokta zor değil :kekw:

milenix

80+ Gold
Hocam bu yasalarda olan eve aksinin yapılması yasak olan bir şey. Cezasının ne kadar olduğunun bir önemi mi var? Saçmalamayın Allah aşkına. AKPli olsun CHPli olsun ya da HDPli olsun gidip oy kullanmak zorunda yasalara göre.
yaw kardeşim şöyle düşün: 80 milyon kişi oy kullanacak ama bunlarda 40 milyonu hiç birini istemiyor diyelim ama bu mantıklı yada mevcut iktidar gitsin mantığıyla oy kullanırsa çoğunluk oy kullanmış olacağı için seçim meşrulaşmış olur ama bu 40 milyon oy kullanmazsa oy kullananlar arasından seçilse bile çoğunluk sağlanmadığı için seçim meşru olmayacak halkın bu sefer büyük bir hakkı olacak istediği gibide gönderebilir olmuş olacak ama öbür türlü seçim meşru olduğunda meşru bir şekilde kazandım diyecek hiç kimseninde bir şey demeye hakkı olmayacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom