Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Seçime kısa bir gün kala sizlerin rahatlıkla oy kullanabileceği bir anket hazırlamak istedik. Her üyemiz tek bir adayı seçebilir, ayrıca oy veren kişilerin profillerini diğer üyeler görüntüleyemeyecektir.

Konu altında SAYGI ÇERÇEVESİ ALTINDA siyası tartışmanızı yapabilirsiniz.
@Abdullah Hacıgül

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

The Semih

80+ Gold
hdp masada değil? a.p selahattin demirtaşı içeri attığı için aday gösteremediler ve emek ittifakı da muhalefeti desteklemeyi seçti hepsi bu?
Hocam açıklamalar öyle demiyor ama HDP kemale destek verdiğini söylüyor. 11 madde yayınladılar hatta

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
6 koalisyona vermem dedikten sonra cumhur ittifakının 5 parti olduğu aklıma gelmiştir...
ORAYI RTE YÖNETİYO USTAA Yaa

Olum şimdi ciddileşiyorum ama işinize göre bilgi veriyorsunuz ona göre yorum yapıyosunuz laa chp de hdp NİN söz hakkı çok çok net var sanki hiç yokmuş gibi yazılar yazıyorsun akp de chp de berbat aynısı ikiside sinan oğana oy vermek muhalefete akp ye tepki dir beyler

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
yaw kardeşim şöyle düşün: 80 milyon kişi oy kullanacak ama bunlarda 40 milyonu hiç birini istemiyor diyelim ama bu mantıklı yada mevcut iktidar gitsin mantığıyla oy kullanırsa çoğunluk oy kullanmış olacağı için seçim meşrulaşmış olur ama bu 40 milyon oy kullanmazsa oy kullananlar arasından seçilse bile çoğunluk sağlanmadığı için seçim meşru olmayacak halkın bu sefer büyük bir hakkı olacak istediği gibide gönderebilir olmuş olacak ama öbür türlü seçim meşru olduğunda meşru bir şekilde kazandım diyecek hiç kimseninde bir şey demeye hakkı olmayacak
Bana göre de isteğe bağlı olmalı, ben sadece yasayı ve olanları söyledim hocam.

The Semih

80+ Gold
hdp masada değil? a.p selahattin demirtaşı içeri attığı için aday gösteremediler ve emek ittifakı da muhalefeti desteklemeyi seçti hepsi bu?
1683912984954.png

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Hocam açıklamalar öyle demiyor ama HDP kemale destek verdiğini söylüyor. 11 madde yayınladılar hatta
eee bu yalanlanmıyor zaten ama hdp zaten ak partiyle bir araya gelmeyecek bir parti
ya aday çıkaracaklardı ya kk ye destek vereceklerdi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ADAMLAR 30 KİŞİ ÜLKE YÖNETECEKLER LAAA HAHAHAH
dostum siyasetten bir şey anladığın yok zaten demokraside tek adam yönetimi diye bir şey olmaması lazım bakanlıkların hepsinin ayrı bir şekilde bağımsız yönetilmesi gerekiyor osmanlı geri mi geldi adam bütün akrabalarını doluşturdu saraya

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
mehmet ali oğuz
kk'nin en büyük vaadlerinden birisi olan demirtaşı ve kavalayı serbest bırakmak olduğu için bende oyumu gönül rahatlığıyla erdoğana basacağım.demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınız .d
Yok be kardeşim kullanıyorlar iktidara gelirse yüzüne bile bakmazlar. Keşke KK değil de başkası olsaydı kemik kitleden aday en azından bir düşünürdük :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,770
Üyeler
161,341