Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Muharrem İnce çekildi. Boş oy seçeneği yok dolayısıyla boş oy atacaklar Muharrem İnce seçeneğini seçebilirler bence.
o zamaan sonsuza kadar erdoğan yönetsin ülkeyi bu ne kadar saçma bir düşünceerdoğanın kazanması lazım yoksa ülke teröristlere teslim edilmiş olur.
Ülke dediğin tek başına yönetilmez. Yönettiğinde BAŞINI alırsın. Ben söylemiyorum. Gözleri parlayan neboş söylüyor.ADAMLAR 30 KİŞİ ÜLKE YÖNETECEKLER LAAA HAHAHAH
Afiyet olsun o zaman. Bunu yemişssin.Hatta ülkeyi bölmek dahil 10 maddede anlaştıkta dediler. CHP milletvekilide HDP nin istediklerini Mutabakat Metnine ekledik dedi.
kardeşim adamın sağlığı yerinde değil ister istemez değişecek zaten sorun karşısına çıkabilecek aday olmaması keşke sinan bey chp den kemik kitleden girseydi mesela yada inceo zamaan sonsuza kadar erdoğan yönetsin ülkeyi bu ne kadar saçma bir düşünce
İkisini de ülkeye musallat eden kimdi acaba?Tayyip gitsinde PKK FETÖ gelsin, biz onlarla kardeşiz diyorlar.
he oyle mi olmusBeyler Yönetim değiştiğinde hiçbirşey değişmicekk net ya
kankam zaten destekliyorlar ne bekliyorsun akpyi mi desteklesinler saçmalama onlarda başımızdaki yönetimin gitmesini istiyorlar sadece hepsi bu 6 lı masada bile değiller
SilindiBeyler Yönetim değiştiğinde hiçbirşey değişmicekk net ya