sveaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 847
olum yok la bu kahvede çikolata içiyodur yada oralet ordan hesaplahocam arkadaş 25 e döner yiyosa kahveyide 40 tan içiyordur diye hesapladım

olum yok la bu kahvede çikolata içiyodur yada oralet ordan hesaplahocam arkadaş 25 e döner yiyosa kahveyide 40 tan içiyordur diye hesapladım
Seni gidi Starback cı seniiii. Hergün 1 kahve içeceğine 5 kilo soğan alıp yiyebilirsinulan hayattaki keyfimize bile laf ediyolar nasıl insan bunlar şimdi bişey derim ban yerim ayıp olur diye diyemiyorum
Kanka mührü az bir şey kaydır yoksa anlarlarbizim tercihimiz belli!!! (işegirmemiçinfakepusula)
olum küçük boy filtre kahve starda 52 TL lan nasıl 40 bursada lokal yerlerde de 60tl den satılıyo bu arada
Benzinde hep 50 liralık alıyordur.hocam arkadaş 25 e döner yiyosa kahveyide 40 tan içiyordur diye hesapladım
Ckckfdkdkdkd1036 KK oyu hımmmm. Tahmin etmek zor değil, 900 ü PensilvanyadandırBurda yine az çıkmış, twetter de yapılınca anket %80 KK çıkıyor
Demekki forumumuzda twetter kadar yoğun değiller
![]()
hüdapar mecliste ananın bacının aleyhine önergeler verdiğinde de hatırla lütfen bunu (bu kararda olanlar için yazdım)bizim tercihimiz belli!!! (işegirmemiçinfakepusula)
alla alla ne kadar komikbeyler seçimde RTE'YE BASARKEN KEMAL KILIÇDAROĞLUNA KALEM İLE ÇARPI ATMAYI UNUTMAYIN!!!!!! YANINIZDA KALEM GETİRİP BAY BAY KEMALE ÇARPI ATMAZSANIZ OLMAZ
Eskiden 1000tl ye dolap dolduruyordum metro dahttps://onedio.com/haber/2018-den-b...iki-genc-aci-gercegi-yuzumuze-vuruyor-1134676 bak kardeşim gir bak bu videoya 2018 deki fiyat ve asgari ücretle 131 adet alıyosun 2023 asgari ücretle 157 tane alıyosuyn
Dostum KK' ya mı oy verdin. Hağ seni lanet terörist. Murat karayılan seni canlı canlı yutarCkckfdkdkdkd
Teknoloji forumu olduğu için ekonomi en çok bize vuruyor. 900 ü pensilvasya ne ya ckffkdkdkddk harbiden siz sıyırmişsiniz .
lan soğanın kilosu 30tl 5 kiloyu nasıl alcam 2 kilo anca geliyo SLDKFJSKLDJFHSIDLFHJSDFKLHJSDFKJHSDFJKHSSeni gidi Starback cı seniiii. Hergün 1 kahve içeceğine 5 kilo soğan alıp yiyebilirsin![]()
![]()
![]()