Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 301 682TL (yeni stoklar)

mkoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustafa kemal öztürk
Benimki verilmedi hala halbuki cumartesi sipariş verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hala verilmedi ne saçma iş ya
Kanka ben normal verilmesini beklemiştim. 5 nisanda sipariş etmiştim. Pazartesi verildi dedi. Bu sabahta istanbulda gözüküyor. Satıcı firma yanlış görmediysem ingilterede bulunuyor. Galiba adam kargoya erkenden veriyor ama amazon deposunda kayıt olana kadar gözükmüyor. Belki benzer bir durum senin ürün için de gerçekleşmiş olabilir.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer

Kanka ben normal verilmesini beklemiştim. 5 nisanda sipariş etmiştim. Pazartesi verildi dedi. Bu sabahta istanbulda gözüküyor. Satıcı firma yanlış görmediysem ingilterede bulunuyor. Galiba adam kargoya erkenden veriyor ama amazon deposunda kayıt olana kadar gözükmüyor. Belki benzer bir durum senin ürün için de gerçekleşmiş olabilir.
bizde 5 nisanda verdik hala bir cacık yok :D 8 nisanda alan adamların istanbula geldi neredeyse muhtemelen kafaya göre kargoluyorlar. gelsin de ne zaman geldiği önemli değil doğrusu.

hasaan68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan Hasan

Eywallah hocam gelsin yeterli ya lazım.

hasaan68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan Hasan
Tam bir hafta oldu hiç bir hareket yok kargoyada verilmedi hala.

VeloceRR

80+ Bronze
Tam bir hafta oldu hiç bir hareket yok kargoyada verilmedi hala.
Arkadaşa Ayın 5 inde sipariş vermistim dün gece yola çıktıgına dair mail geldi. Bundan önce kendime almıstım yine aynı satıcıdan, ertesi güne kargoya vermisti tam 9 günde elime ulasmıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
alper türkel
daha önce de almıştım bu kadar uzun süre beklememişti 8 nisan 2 adet siparişim henüz gönderilmedi 5 nisanda alan arkadaşın siparişte gönderilmedi

Ekler

• Screenshot 2023-04-14 193714.png
    Screenshot 2023-04-14 193714.png
    99.6 KB · Hit: 65

burak9956

80+ Bronze
daha önce de almıştım bu kadar uzun süre beklememişti 8 nisan 2 adet siparişim henüz gönderilmedi 5 nisanda alan arkadaşın siparişte gönderilmedi
Hocam yurtdışından son bir ay içinde kaç siparişin var? Aylık 5 ürün sınırı var diye kargoyu bekletiyor olabilirler belki. Benim de kargolanmadı hâlâ.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
alper türkel
Hocam yurtdışından son bir ay içinde kaç siparişin var? Aylık 5 ürün sınırı var diye kargoyu bekletiyor olabilirler belki. Benim de kargolanmadı hâlâ
daha önce öyle bir şey oldu da artık kontrol ediyorum kota müsait göndermediler henüz

burak9956

80+ Bronze
daha önce öyle bir şey oldu da artık kontrol ediyorum kota müsait göndermediler henüz
Dostum ben müşteri hizmetleri ile kargoya verilmeyen başka bir ürün ile ilgili konuştum. Ürünün Amazon tarafından gönderildiğini ve depoda olmadığından tedarik süreci için bekletildiğini söylediler. Senin kulaklık içinde aynı durum vardır büyük ihtimal.

hasaan68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan Hasan
Dostum ben müşteri hizmetleri ile kargoya verilmeyen başka bir ürün ile ilgili konuştum. Ürünün Amazon tarafından gönderildiğini ve depoda olmadığından tedarik süreci için bekletildiğini söylediler. Senin kulaklık içinde aynı durum vardır büyük ihtimal.
Hocam bende 8 nisanda sipariş verdim benle aynı anda sipariş veren adamınki yola çıktı benimki hala çıkmadı bir saçmalık var ortada

ahmetbirs

80+ Bronze
umarım forumdan yazıp benden alan arkadaşlar bu konuyu okuyordur kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,990
Üyeler
165,755
Son üye
Gigachadprime