Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 301 682TL (yeni stoklar)

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
bugun elime ulastı, kafamın kücük oldugunu sanardım ona ragmen kafamı hafif sıktı, rahat bi kulaklık degil.
bugün denedigimde mikrofonla ses atarken cızırtılı sesler cıktıda sorunu tam bulamadım ama ona ragmen güzel bi mikrofonu var.
son ses seviyesi cok güzel, hyperx cloud core dts den daha iyi son ses seviyesi var ama ses kalitesi bı tık geride gibi cloud core a göre.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
ses kartı almalı mıyım

bugun elime ulastı, kafamın kücük oldugunu sanardım ona ragmen kafamı hafif sıktı, rahat bi kulaklık degil.
bugün denedigimde mikrofonla ses atarken cızırtılı sesler cıktıda sorunu tam bulamadım ama ona ragmen güzel bi mikrofonu var.
son ses seviyesi cok güzel, hyperx cloud core dts den daha iyi son ses seviyesi var ama ses kalitesi bı tık geride gibi cloud core a göre.
Rgw9 comforttan daha rahattır diye aldım bir iki saatten sonra kulağım ağrımaya başlıyorum çünkü bu kulaklıkta da böyle bi sorun varsa iade edeyim

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Rgw9 comforttan daha rahattır diye aldım bir iki saatten sonra kulağım ağrımaya başlıyorum çünkü bu kulaklıkta da böyle bi sorun varsa iade edeyim
ben 1 saat taktım kulağım agrımadı.
hyperx cloud core'a göre karsılaştırdım cok rahatsız bi kulaklık degil ama rahat bi kulaklıkta degil

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
ben 1 saat taktım kulağım agrımadı.
hyperx cloud core'a göre karsılaştırdım cok rahatsız bi kulaklık degil ama rahat bi kulaklıkta degil
Valla şimdi tam arada kaldım geldikten sonra iade etme şansım oluyor mu rahatlık ve kalite için almıştım zaten kulaklığım var

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Valla şimdi tam arada kaldım geldikten sonra iade etme şansım oluyor mu rahatlık ve kalite için almıştım zaten kulaklığım var
en geç 2 güne benimde elimde olacak bende deneyimlerimi yazarım dostum ama rahatsız bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. ses olarak da çok başarılı diye biliyorum. deneyimleri yazarım bende ses kartı da yok anakart ses yongası da kötü daha objektif olur.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
en geç 2 güne benimde elimde olacak bende deneyimlerimi yazarım dostum ama rahatsız bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. ses olarak da çok başarılı diye biliyorum. deneyimleri yazarım bende ses kartı da yok anakart ses yongası da kötü daha objektif olur.
Gelirse deneyimlerini bekliyorum bende de ses kartı yok kargoya verilmeden iptal ederim yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom